Nikolic: Beşiktaş İyi Bir Takıma Sahip (Özel)

Partizan Futbol Takımı Teknik Direktörü Marco Nikolic, Beşiktaş'ın iyi bir takıma sahip olduğunu ve Fenerbahçe maçını kaybetmelerinin ise ölçü olmadığını söyledi.UEFA Avrupa Ligi C grubu’nda yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak...

Partizan Futbol Takımı Teknik Direktörü Marco Nikolic, Beşiktaş'ın iyi bir takıma sahip olduğunu ve Fenerbahçe maçını kaybetmelerinin ise ölçü olmadığını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi C grubu’nda yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan ve bugün öğlen saatlerinde İstanbul'a gelen Partizan takımının teknik direktörü Marco Nikolic, Cihan muhabirinin sorularını cevapladı.

Beşiktaş karşısında ilk maçta kendi sahalarınad çok kötü bir maç oynadıklarını ve sonucunda da farklı (4-0) mağlup olduklarını belirten Nikolic, "Buraya Beşiktaş ile güzel bir maç oynamaya geldik. İlk maçta Belgrat’ta kötü bir futbol oynadığımızı biliyoruz. Burada ise daha iyi bir maç olmasını bekliyoruz. Buraya daha önceleri defalarca gelmiştim. O yüzden atmosferin nasıl olduğunu iyi biliyoruz. Beşiktaş’ın, Türkiye Ligi'nde Fenerbahçe ile oynadığı derbide (2-0) kaybetmesi bizim maçımız için ölçü değil. Bu bir derbi ve farklı zorlukları olabiliyor. Beşiktaş’ın gayet iyi bir takımı var." diye konuştu.

PARTİZAN TAKIMI İSTANBUL'A GELDİ

Bu arada, UEFA Avrupa Ligi C grubu’nda yarın akşam Beşiktaş ile karşılaşacak olan Partizan takımı İstanbul’a geldi. Belgrad’tan kalkan özel bir uçakla öğlen saatlerinde Sabiha Gökçen Havalimanı’na gelen Partizan takımı daha sonra güvenlik önlemleri altında konaklayacakları otele doğru hareket etti.

Sırbistan temsilcisi bu akşam maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda son çalışmasını yapacak ve kampa girecek. Teknik direktör Marco Nikolic ve bir oyuncu antrenman öncesi bir basın toplantısı düzenleyecek ve medya mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Karşılaşma yarın akşam Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve maçı Rumen hakem Alexandru Tudor yönetecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri