‘nike Run’ Koşusu Kadıköy’de Yolları Kapatacak

Pazar günü 17.00 ile 20.00 saatleri arasında Kadıköy’de yapılacak ‘Nike Run’ koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin, kapalı ve alternatif güzergahlar konusunda dikkatli olmaları isteniyor. Koşu, Çetin Emeç Bulvarı...

Pazar günü 17.00 ile 20.00 saatleri arasında Kadıköy’de yapılacak ‘Nike Run’ koşusu nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak. Sürücülerin, kapalı ve alternatif güzergahlar konusunda dikkatli olmaları isteniyor.

Koşu, Çetin Emeç Bulvarı üzerinde saat 17.00’da başlayacak. Emniyetten yapılan açıklamaya göre, bu saatten itibaren trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar şöyle; Göztepe ışıklar ile Bostancı ışıklar arası, Bağdat Caddesi, Sahil yolu (Cemil Topuzlu Caddesi) araç trafiğine kapatılacaktır.

Kadıköy’den Göztepe ışıklar istikametine giden akım, minibüs yolu ve D-100 karayolu istikametine. Maltepe’den gelip Kadıköy Bostancı ışıklar istikametine giden akım, Sahil yolu Kartal istikametine. Maltepe’den Bostancı ışıklar istikametine giden akım, Emin Ali Paşa Caddesinden Minibüs yolu ve Sahil yolu Kartal istikametine, yönlendirilecek.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri