Nike Konya Şampiyonu Selçuk Üniversitesi Takımı

Türkiye Futbol Federasyonu, Nike ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından illerde 4 sezondur düzenlenen Nike Halı Saha Ligi 2014 Konya finalleri ve bölge maçları sona erdi.

Nike Halı Saha Ligi 2014 üniversiteler bölge maçları sonunda şampiyon Selçuk Üniversitesi T Takımı oldu. Melikşah halı sahada oynanan bölge maçlarında; Selçuk Üniversitesi T Takımı Necmettin Erbakan Üniversitesi A Takımı nı 5-1, Karatay Üniversitesi A Takımı nı da 8-1 mağlup ederek mutlu sona ulaştı ve bölge şampiyonu oldu. Karatay Üniversitesi A Takımı da, Necmettin Erbakan Üniversitesi A Takımı nı 6-3 yenerek bölge ikincisi olmayı başardı.

Nike Halı Saha Ligi Konya Sorumlusu, Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karabacak İl birincileri olan takımları kutlarken, “Öncelikle lige katılımlarından ve desteklerinden dolayı üniversite yetkililerine, centilmence maçlarından dolayı tüm takımlara, öğrencilerine ve turnuvalarda emeğin geçen herkese teşekkür ederim. Konya bölge şampiyonu olan Selçuk Üniversitesi T Takımına İstanbul’da gerçekleşekNike finallerinde başarılar dilerim” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri