Nikah Masasına Oturan İşitme Engelli Çiftten Dövizli ‘evet’

Adana’nın Sarıçam ilçesinde nikah masasına oturan işitme engelli çift, nikahları kıyan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ‘evliliği kabul ediyor musunuz’ sorusuna üzerinde ‘Evet’ yazılı dövizleri kaldırarak cevap verdi....

Adana’nın Sarıçam ilçesinde nikah masasına oturan işitme engelli çift, nikahları kıyan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ın ‘evliliği kabul ediyor musunuz’ sorusuna üzerinde ‘Evet’ yazılı dövizleri kaldırarak cevap verdi.

Başkan Uludağ, geride kalan 5 aylık görev süresi içinde 35 ayrı çiftin nikahını kıydı. En çok işitme engellisi çiftin nikahını kıymaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Uludağ, kıyılan nikahın ardından dünya evine giren işitme engelli Ömer Akbulut ve Sevgi Çamlı çiftinin mutluğuna ortak oldu.

Şahitliklerini Hüseyin Ceylan ve Zehra Şimşek’in yaptığı çiftin nikahını Başkan Bilal Uludağ kıydı. Gelin ve damatın, üzerinde “Evet” yazılı dövizleri kaldırarak onayladıkları nikahta, her iki tarafın oldukça mutlu görünmesi karşısında duygulanan Başkan Bilal Uludağ, “Bugüne kadar 35 ayrı çiftin nikahını kıydım. Ancak içlerinde en mutlusu bu çifti gördüm. Gençlerimizin mutluluğu beni de çok sevindirdi. Bu mutluluklarının ömür boyu devam etmesini diliyorum.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri