Nihat : Abdest almadan maça çıkmam

Beşiktaş'ın yıldızı Nihat Kahveci, kulüp dergisine çok ilginç açıklamalar yaptı, Kahveci abdest almadan maçlara çıkmadığını söyledi.
Kahveci, ''Rakip kim olursa olsun, bütün hafta boyunca o maçı düşünürüm. Hiç ayırt etmem, aynı şekilde ciddiye alırım. Tabii ki her futbolcu gibi benim de maçtan önce yaptıklarım vardır. Mesela maça abdest almadan çıkmam. Sahaya sağ ayağımla çıkarım. Maç sonrasında galibiyeti de mağlubiyeti de çok yoğun yaşamamaya dikkat ederim. Elbette galibiyete çok sevinir, mağlubiyete çok üzülürüm ama fazla abartmamaya çalışırım. Çünkü bilirim ki, bir hafta sonra yine maç var ve ona da en kısa zamanda hazır olmamız gerekiyor'' değerlendirmesini yaptı.

Nihat, dışardan bakıldığında futbolcuların yaşantısının güzel gözüktüğünü dile getirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Ama o kadar güzel bir yaşantımız yok. Hep belli başlı şeyleri yapıyoruz. Yememiz, içmemiz, uyumamız, uyanmamız hep belli standartlara göre oluyor. Ben de herkes gibi bazen kalabalığa girip eşimle, çocuğumla dolaşmak istiyorum. Maalesef o rahatlığımız yok. İnsanlar, hafta sonu çıkıp eğlenirken, biz kampta maçı bekliyoruz. Bu 10 sene, yani kısa bir dönem böyle. 25-35 yaşları arasında, diğer maddi imkanı iyi olan gençler gibi yaşadığımız söylenemez. Ancak bu 10 senemiz, ekonomik olarak bizim 50-60 senemizi kurtarıyor. O nedenle, zorlukları fazla da dert etmiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, futbolu bırakınca da bir hayat var, yine keyif yapabiliriz. Şahsen ben çok mutluyum. Sonuçta göz önündeyiz, insanlar sevgi gösteriyor, örnek alıyorlar. Bu da işimizin güzel tarafı.''           

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri