Nihai karar bugün

Şekerspor ile birleşme konusunda somut adımların atılacağı toplantı iki kulüp yöneticileri arasında bugün yapılacak

Şekerspor ile birleşme konusunda somut adımların atılacağı toplantı iki kulüp yöneticileri arasında bugün yapılacak. Şekerspor camiasının Konyaspor’un istediği rakamı çok bulduğu gelen bilgiler arasında.

Konyaspor’da bir yandan transfer çalışmaları sürerken, diğer yandan Şekerspor ile birleşme konusu yarın netlik kazanacak. Anadolu Birlik Holding’in Konyaspor’a sponsor olması, Şekerspor’un isimi değiştirerek Konyaspor’un altyapı konumunda yer alması için önceki gün Şekerspor başkanı Yavuz Erence ile Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı arasında bir görüşme daha yapıldı. Alınan bilgilere göre, Şekerspor ismini Anadolu Selçukluspor olarak değiştirerek profesyonel faaliyetlerini durduracak. Takım Konyaspor’un alt yapımsı gibi faaliyet gösterecek ve iki takımın yönetiminin de ayrı olacağı kaydedildi. Anadolu Holding’in Konyaspor’a sponsor olması konusunda bugün iki takım yöneticileri arasında son  bir görüşme daha yapılacak . Kesin anlaşma sağlanmasının ardından belirlenecek bir günde basın önünde imzalar atılacak. Ancak, Konyaspor’un istediği rakamı çok yüksek bulan Şekerspor camiası, yeşil-beyazlı kulübün bu isteğine olumlu cevap verme noktasında kararsız olduğu gelen bilgiler arasında. Yapılan görüşmelerde somut bir adım atılamaması ise kafaları karıştırmaya devam ederken, iki kulüp yöneticilerinin bugün yapılacak toplantıda nihai kararı verecekleri de öğrenildi.

KARTAL’DA TRANSFERDE BEKLEME

Konyaspor’da, iç ve dış transfer konusunda görüşmeler, bugünkü toplantı ve piyasanın çok yüksek olması nedeniyle beklemeye alındı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız teknik direktör Hüsnü Özkara, Kartalspor’dan kaleci Kaya ve Ahmet Gökhan gibi futbolcularla prensipte anlaştıklarını, ancak Şekerspor ile yapılacak toplantının sonucunu beklediklerini dile getirdi.. Teknik direktör Özkara, “önümüzü göremiyoruz. Bu nedenle, Şekerspor ile yapılacak toplantıdan çıkartacak olumlu karara göre yol haritamızı belirleyeceğiz” diye konuştu.

Transfer konusunda da bilgi veren teknik direktör Hüsnü Özkara,  açıklamasını şöyle sürdürdü. “Ankaraspor ve Göztepe fiyatları çok yükseltmişler, Bu nedenle, futbolcuların yanına varılmıyor. Elimizi attığımız futbolcu 500-600 bin TL’den bahsediyor. Piyasa çok yüksek. Bu nedenle beklemedeyiz. Konyaspor taraftarları ve Konyalılar merak etmesinler.Sabırlı olsunlar. Konyaspor’u taşıyabilecek futbolculara alarak iyi bir kadro oluşturacağız..”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri