Niğde'de 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri başlıyor

Niğde Belediyesi Ramazan ayı etkinliklerine bu yıl ikincisiyle devam ediyor. 2. Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri adı altında gerçekleştirilecek olan Ramazan programları 13 Ağustos’ta Cuma günü, teravih namazından sonra başlıyor.
Karagöz – Hacivat, meddah, orta oyunu, Virgül Tiyatrosu Enver Demirkan tiyatro gösterisi ve gölge oyunu gibi Ramazanların vazgeçilmezlerinin yer alacağı etkinlikler kapsamında Murat Başaran, Orhan Çakmak, Ömer Karaoğlu, Uğur Demirci, Ayla, Abdurrahman Önül, Ali Ercan, Demet Arslan, Gökmen, Yudum, Erdoğan Boylu, Aykut Kuşkaya, Eşref Ziya Terzi, Şahsenem,  Türk Tasavvuf Müziği, Türk Sanat Müziği, Pop Müziği ve Türk Halk Müziği gibi alanlarda konserler verecek. Urfa Sıra Gecesi, Aşıklar Şöleni, Şiir dinletileriyle; Bedirhan Gökçe, Talha Bora Öge sahne alacak.
Talha Uğurluel, İhsan Atasoy, Muhammet Bozdağ söyleşi ve konferans programlarıyla Niğdelilerle bir araya gelecek. Nahita Otel karşısındaki alanda düzenlenecek Ramazan Kültür ve Sanat Etkinlikleri’ne ilişkin Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da bir açıklama yaptı. Etkinliklerin 23 gün süreceğini belirten Başkan Akdoğan, girişin ücretsiz olduğu etkinliklere tüm Niğde halkını davet etti. 
Gösteri sahnesinin yanı sıra, gondol, balerin ve çarpışan otoların da içerisinde bulunduğu lunaparkta kurulan etkinlik alanında, oluşturulan Yörük çadırı ile de nargile, çay kahve ve hediyelik eşya satışları da yapılacak. Alışveriş stantlarının da bulunduğu eski çocuk yuvasında ki etkinlik alanında vatandaşlar alışverişte yapabilecekler.
**
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür Sanat Haberleri