New Jersey Eyaletinden Türk Amerikan Kurumlarına Övgü Ve Ödül

New Jersey eyaleti birçok alanda başarılı ve yapıcı faaliyetlerinden ötürü Türk-Amerikan kurumlarına tanınma ödülü verdi. New Jersey Senatosu Başkanı Senatör Stephen M. Sweeney ve Senatör Diane Allen, eğitim ve sosyal barışa katkılarından...

New Jersey eyaleti birçok alanda başarılı ve yapıcı faaliyetlerinden ötürü Türk-Amerikan kurumlarına tanınma ödülü verdi. New Jersey Senatosu Başkanı Senatör Stephen M. Sweeney ve Senatör Diane Allen, eğitim ve sosyal barışa katkılarından ötürü, Peace Islands Institute (PII), Pioneer Academy of Science ve Embrace Relief Foundation’a teşekkür etti.

New Jersey’nin başkenti Trenton’da bulunan Washington Balo Salonu’nda gerçekleştirilen ve Türk Kültür Günü olarak kutlanan ödül töreninde konuşma yapan meclis üyeleri Gordon Johnson, Paul D. Moriarty, Timothy J. Eustace, Marlene Caride, Holly Schepisi, Linda Stender Amerikan toplumuna katkılarından ötürü Türk-Amerikan kurum temsilcilerine kişisel takdir belgelerini sundu.

Türki Amerikan Konseyi Başkanı Furkan Koşar, New Jersey’de faaliyet gösteren Türk-Amerikan kurumlarının başarılarından ötürü gurur duyduklarını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

New Jersey PII Direktörü Ercan Tozan da eyalet tarafından böyle bir ödüle layık görülmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Konferanslar, yardım faaliyetleri, kültürel geziler yaparak hemen her yaştan insana diyalog ve toleransın karşılıklı anlayışa kapı aralayacağını göstermeye çalışıyoruz. New Jersey eyaletinin bizleri böyle bir ödüle layık görmeleri mutluluk verici.” şeklinde konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri