NEÜ Ereğli’de öğrencilere açık hava sinema etkinliği

Necmettin Erbakan Üniversitesi Ereğli yerleşkesinde faaliyet gösteren Toplulukların öncülüğünde “Akşam Matinesi” adlı açık hava sineması etkinliği düzenlendi.

İlk olarak Gelişim ve Kariyer topluluğu tarafından Eğitim Fakültesi bahçesinde düzenlenen açık hava sineması etkinliğinde “Şampiyon” filmi gösterimi gerçekleştirildi.

Etkinlik, Gelişim ve Kariyer topluluğu danışmanı Öğretim Görevlisi Furkan Emir, Topluluk başkanı Mustafa Dilber ve Topluluk faaliyetleri koordinatörü Osman Bozdemir ’in konuşmasıyla başladı.

Açık hava filmine gösterilen ilginin yoğun olmasının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden topluluk danışmanı Furkan Emir yaptığı konuşmada şunları söyledi: " Sizlerin özgüveninin çok yüksek olması gerekir. Sınavlar öncesi moral ve motivasyon çok önemlidir. Eğer biz özgüvenimizi geliştirirsek, özgüvenimiz yüksek olursa altından kalkamayacağımız hiçbir yük yoktur. Öğrencilerimizin kampüste daha fazla kaliteli zaman geçirmelerini hem güvenlikleri hem de üniversitelerine aidiyet duygularının gelişimi açısından çok önemsiyoruz. Bu faaliyetlerin düzenlenmesinde emeği geçen başta koordinatörümüz Osman Bozdemir olmak üzere topluluk üyelerine ve üniversitemiz idarecilerine çok teşekkür ediyorum.”

Topluluk faaliyetleri koordinatörü Osman Bozdemir ise “Bugün burada çok güzel bir ortam var. Gençler bizim geleceğimiz. Sınavlar başlamadan öğrencilerimiz tam yoğunlaşmadan stres atsın, yerleşkede öğrenim gören öğrenciler kaynaşsın diye bu şenliği gerçekleştirdik. Dönem sonuna kadar her hafta bir topluluğumuzla bu sinema etkinliğini gerçekleştireceğiz” dedi.

MUHARREM DURSUN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri