Neslimiz tehdit altında!

Siyonizmin 4 yaşındaki çocukları bile hedef alacak kadar ahlaksız bir anlayışa sahip olduğunu ifade eden AGD Genel Başkanı Salih Turhan, "Çocuklarımızı düşünmeyen, sorgulamayan ve idrak etmeyen hale getirdiler. Zihinlere ahlaksızlığı kodladılar" dedi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Ortaokullar Komisyonu 44. dönem çalışmaları, Mevlana Kültür Merkezi (MKM)'de düzenlenen bir program ile başladı. Programa; AGD ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Genel Başkanı Salih Turhan'ın yanı sıra; genel merkez eğitim komisyonu yetkilileri, AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, ilçe teşkilat başkanları, şube komisyon başkanları, okuma grupları birim başkanları, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Programda Ortaokullar Komisyonu tarafından hazırlanan sinevizyon gösterimi izlettirildi. Ayrıca Genel Başkan Salih Turhan ve Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak'a hediye takdimi yapıldı.

KÜÇÜK ÇOCUKLARIMIZ SİYONİZMİN HEDEFİNDE

Siyonist mekanizmalarının ilkokul ve ortaokul çağındaki çoçukları bile hedef alabilecek kadar acımasız olduğunu vurgulayan Genel Başkan Salih Turhan, dış güçlerin son 300 yıldan beri planlarını merhale merhale ortaya koyduğunu da söyledi. Gençlik ifsadı için Siyonistlerin var gücü ile çabaladığını belirten Turhan, "100 yıl önce planladıklarını şimdi hayata geçiriyorlar. Z kuşağını düşünmeyen, sorgulamayan, idrak etmeyen, zihinlerinin kodlanması ile uğraşılan, elektronik sinyaller ile beyinleri ele geçirilen bir yapıya dönüştürüyorlar. Bu neslin bozulması için kullandıkları en temel argüman da ahlaksızlık olmuştur. Çocuklarımızın nefsine dönük çalışmalar yaptılar. Geçen gün konuşuluyordu şahit oldum. 4 yaşındaki bir çocuk internet üzerinden oyun oynuyormuş. Tüm aşamaları geçmiş, final bölümüne gelmiş. Afedersiniz, kendisi ile yaşıt yani 4 yaşındaki bir kız çocuğunun mahrem yerlerini bu çocuğa oyun finali olarak göstermişler. Uyanık olmak lazım. Dış güçler, Türkiye'de 4 yaşındaki çocuğun bile genetiği ile oynuyor. 13-14 yaşındaki çocuklarımız yanındakileri bıçaklamayı bir oyunun devamı ve finali olarak görüyor. 140 civarında çocuğumuz geçen yıl Mavi Balina oyunu neticesinde intihar etti. Çocuk oyunlarını bir inceleyin. Kadınların absürd giyim tarzları meşrulaştırılıyor. Çocukların zihnine ahlaksızlığı kodluyorlar. Bu sürecin çözümü ağacın kökü Milli Görüştür" şeklinde konuştu.

BİR PROJE TEŞKİLATI DEĞİLİZ

İlk ve ortaokul çağında 5 milyondan fazla gencin bulunduğunu hatırlatan Başkan Turhan, "Bunların ifsadtan muhafazası önemli" diye konuştu. 'Bende İslama hizmet ediyorum, ben de gençler ile ilgileniyorum' diyerek, kendi çalışmalarını taklit eden mekanizmaların da varlığının altını çizen Turhan, daha sonra şunları kaydetti: "Evet, şeklen bizim yaptığımız etkinliklerin aynısı yapıyorlar. Fakat onların oluşturdukları kaynak, faizi merkeze alan bir sistemdir. Yapılan programlarda kızlı erkekli organizasyon yapıyorlar. İnancımızın uygun görmediği şeylere bu insanları alıştırıyorlar. Bir süre sonra haramlara gençlerimiz ve çocuklarımız 'Canım bir kereden ne olacak?' demeye başlıyor. Milli Gençliği, diğerlerinden farklı kılan özellik şuurdur. 44 yıldır bizim teşkilatımıza bir kere dahi olsa eğri odun girmemiştir, Allah'ın izni ile bundan sonra da girmeyecektir. Biz; helal olan ikinin, haram olan dörtten daha bereketli olduğunu biliyoruz. Bir proje teşkilatı değiliz. Yaptığımız küçük bir çalışma neticesinde bile İslama çok uzak olmasına rağmen, kendini dinine adayan kardeşlerimiz oldu. Bundan daha güzel nasıl bir netice olabilir? Hatırlatmakta fayda var. Ayrıca söylüyorum ki; hiç bir STK bizim düşmanımız değildir. Tek düşmanımız gençliğimizi ifsad eden olaylardır. Yaptığımız projeler, ilgili bakanlığa bile örnek teşkil etti. Bundan memnuniyet duyuyoruz. Gençler, kitap okuma konusunda hassasiyetlerini iyice kaybetti. 'Kaşif' ismi ile yürüttüğümüz bir çalışma ile çocukların kitaba odaklanma konusunda yeniden atağa geçtik. Bir keşfetme mücadelesinin içine girdik. İslamın güzelliklerini keşfetmek için önemli bir vesiledir 'Kaşif.'"

BÜYÜK BİR İFSAD SALDIRISI ALTINDAYIZ

"Bu proje burada uygulanmaz. Nereden çıktı bu? Nasıl anlatacağız? Şartlarımız belli, sıkıntılar had safhada diye kolaycılığa kaçmanın büyük vebali var. Herkes bilsin" diyen Genel Başkan Turhan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şartlar ne kadar ağır olursa olsun, cihad için her zaman bir imkân vardır. Şartlar ve imkânlar ne kadar fazla olursa, insan da nefis sahibidir. Tüm varlıklara rağmen yılgınlık gösterir. Biz, yılanlardan olmayacağız. Gece ve gündüz davamız için, gençliğimiz için çalışacağız. Kişinin davasına olan bağlılığı, yaptığı veya yapacağı işe verdiği önemle doğru orantılıdır. Çanakkale Savaşı kadar kıymetlidir, gençliğe çalışmak. Geçmiş dönemlerde birileri tankı ve tüfeği ile geldi. Kimin ne ile geldiği de belliydi. Şuan evimizin her tarafından tank ve tüfekler internet aracılığı ile bize doğrultulmuş durumda. Büyük bir ifsad saldırısı altındayız."

KURTULUŞ REÇETESİ MİLLİ GELENEKTİR

AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak da "Gençliğimiz, bizim için en önemli emanettir. Geleceğimizin teminatı gençlerdir. Genel başkanımızın da dediği gibi çocuklarımız ve gençlerimiz büyük bir tehlike altındadır. Bu tehlikenin farkına aileler ve toplumun her bireyi varmalıdır. Gece gündüz demeden kendimizi gençliğe ve gençliğe yönelik organize edilen programlara adadık. Çok köklü bir geleneğe sahibiz. Kurtuluş reçetesi, Milli Görüş anlayışıdır. Doğru adımlar atabilmek adına düşmanın kim olduğu ve tehlikenin ne gibi sonuçlara yol açabileceği iyi idrak edilmelidir. Yeni projelerimizle hizmetlerimizi dün olduğu gibi, yarın da sürdürmeye devam edeceğiz. Son nefesimize kadar gençliğin ve insanlığın ferahı için, adil bir dünya düzeni kurmak için çalışacağız" dedi.

EMRE ÖZGÜL

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri