Nereden nereye

Geçtiğimiz sezon toplamda sadece 6 yenilgi alan Atiker Konyaspor 17 maçta evinde sadece bir kez kaybetmişti. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise evinde 15 maçta 5 yenilgi alarak büyük hayal kırıklığı yaşattı

Spor Toto Süper Ligin 30.haftasında  evinde Alanyaspor ile karşılaşan Atiker Konyaspor rakibine 3-2 yenilerek galibiyet hasretini 4 maça çıkarırken evinde ise 5. yenilgisini aldı 

EVİNDE 5. MAÇINI KAYBETTİ

Spor Toto Süper Ligin 31.hafta maçında sahasında Alanyaspor’a 3-2 yenilen Atiker Konyaspor bu sezon evinde 5. yenilgisini aldı. Bu sezon evinde 15 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 5 galibiyet 5 beraberlik 5 yenilgi alarak 20 puan topladı. Atiker Konyaspor bu maçlarda 17 gol atıp kalesinde 18 gol gördü.    Yeşil-beyazlı ekip, bu maçtan önce evinde Fenerbahçe, Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Gaziantepspor’a mağlup olmuştu. Başakşehir karşısında 3-0 mağlup olan temsilcimiz, sahasında önünde en farklı mağlubiyetini almıştı.

GEÇEN SEZON TOPLAMDA 6 YENİLGİ ALDI

Geçtiğimiz sezon  oynadığı futbolla taraftarını mest eden Atiker Konyaspor  34 hafta boyunca sadece 6 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu yenilgilerin 5’ini deplasmanda birini ise iç sahada aldı. Atiker Konyaspor evinde oynadığı 17 maçta 12 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi alarak müthiş bir iç saha performansı sergiledi. Yeşil-beyazlı ekip bu sezon ise iç sahada tam bir hayal kırıklığı yaşattı.  Bu sezon evinde 15 maça çıkan Atiker Konyaspor bu maçlarda 5 galibiyet 5 beraberlik 5 yenilgi alarak 20 puan topladı.  Geçtiğimiz sezon toplamda  6 yenilgi alan Atiker Konyaspor bu sezon sadece evinde beş yenilgi alarak geçtiğimiz sezonu mumla arattı.

KUPA MORAL OLACAK

Başarı olarak geçtiğimiz sezonun çok gerisinde kalan Atiker Konyaspor’da  taraftarların gözü Türkiye Kupasında.  Yeşil-beyazlı ekip kupada yarı final ilk maçında Kasımpaşa karşısında  2-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-2 kaybetti.  Atiker Konyaspor 16 Mayıs tarihinde iç sahada Kasımpaşa ile rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlı ekip önce finale kalmak ve daha sonra ise kupaya ulaşmak istiyor. Atiker Konyaspor tarihi Avrupa başarısının ardından kulüp tarihine  Türkiye Kupasını da eklemek istiyor. Taraftar da bu sezonki vasat görüntüyü bu kupayla unutmak istiyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri