Nerede eski günler

Gençlerbirliği deplasmanında kötü oyun ve 2-0’lık yenilgi ile taraftarını üzen Atiker Konyaspor’da geçen sezonki heyecan ve keyif veren futbol aranıyor.

Spor Toto Süper Ligde mücadele eden Atiker Konyaspor geride  kalan 21 haftada  performans olarak 2015-2016 sezonun gerisinde kaldı.  Son olarak deplasmanda  Gençlerbirliği’ne 2-0 yenilerek taraftarını üzmeye devam etti. Atiker Konyaspor Ligde oynadığı  son 7 maçta sadece 1 galibiyet alırken üst sıradaki takımlarla da puan farkı açıldı. Bu 6 maçta sadece Çaykur Rizespor’u mağlup eden Atiker Konyaspor, Karabükspor ve Antalyaspor ile berabere kalırken, Akhisar Belediyespor, Galatasaray, Beşiktaş ve Gençlerbirliği’ne yenildi.

AYNI DÖNEMDE 3 GALİBİYET

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon aynı dönemde oynadığı 6 maçta ise 3 galibiyet 1 berberlik 2 yenilgi almıştı. Bu dönemde yine Akhisar Belediyespor, Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip bu üç maçtan 1 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgi aldı.  Bu sezon ise aynı dönemde karşılaştığı 3 takıma da mağlup oldu.  Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezon 15 ve20. Haftalar arasında Kasımpaşa ve  Beşiktaş’a kaybederken Galatasaray ile berabere kaldı. Yeşil-beyazlı ekip. Akhisar Belediyespor,Bursaspor ve Kayserispor maçlarını ise galibiyetle kapattı.

SIRALAMADA GERİLİYOR

Atiker Konyaspor geçtiğimiz sezonun 21.haftasında 34 puanla 6. sırada yer alıyordu. Yeşil-beyazlı ekip averajla 6. Sırda bulunurken 3.sıradaki takımla arasında sadece 1 puanlık fark bulunuyordu.  Bu sezonda ise 28 puanla 8.sırada bulunan Atiker Konyaspor’un 3. Sırada bulunan Galatasaray ile arasında 12 puanlık bir fark bulunuyor.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri