Nejat İşler, Tamamen İyileşmiş Olarak Sahalara Döndü!

Uzun süre sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, tekrar eski neşeli günlerine döndü. Sağlık sorunlarını büyük oranda atlattığı gözlenen ünlü oyuncu, yönetiminde bulunduğu Gümüşlükspor'un maçında...

Uzun süre sağlık sorunları nedeniyle zor günler yaşayan ünlü oyuncu Nejat İşler, tekrar eski neşeli günlerine döndü. Sağlık sorunlarını büyük oranda atlattığı gözlenen ünlü oyuncu, yönetiminde bulunduğu Gümüşlükspor'un maçında hop oturup hop kalktı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve koyu bir Gümüşlükspor taraftarı ve kulübün fahri başkanı olan Nejat İşler, amatör kümede oynanan Gümüşlükspor’un, Güllükspor’la oynadığı maçı yakın arkadaşları ile birlikte izledi. Maç boyunca yerinde duramayan İşler, takımını destekleyerek futbolculara sürekli taktik verdi. Ünlü oyuncunun takımının ilk dakikalarda gol yemesi ile oldukça moralini bozdu. Maçı sonuna kadar takip eden İşler, maç süresi boyunca hop oturup hop kalktı. Uzun süre gördüğü tedavinin ardından yeniden sağlığına kavuşan İşler’in kesilen parmaklarının da tamamen iyileştiği gözlendi.

Maçın sonunda takımının 2-1 yenilmesi ile birlikte küplere binen ünlü oyuncu futbolcular sahadan ayrılmadan arkadaşları ile birlikte stadı terk etti.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri