Nefesler tutuldu

Süper Ligde son haftalara girilirken zirve ve alt sıralarda devam eden fırtına şiddetini artırıyor. Ligin 32. haftası bugün oynanacak 8 maçla tamamlanırken, mücadeleler nefesleri kesecek

Turkcell Süper Lig’de 32. hafta karşılaşmaları bugün oynanacak 8 maçla tamamlanırken, tüm maçlar aynı saatte başlayacak. Ligde zirve, Avrupa kupaları mücadelesi veren takımlar kadar lige tutunma mücadelesi veren takımların birbirleriyle oynayacakları maçlar nefesleri kesecek. Günün beklide en önemli karşılaşması Konya’da oynanacak. Ligde 36 puanlı Eskişehirspor’u ağırlayacak olan 35 puanlı temsilcimiz Konyaspor, kritik maçı kazanarak son 2 haftaya avantajlı girmek istiyor.

Eskişehirspor ise mutlak puan için Konya’ya geliyor. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak zorlu 90 dakikayı Bülent Yıldırım yönetecek. Geçtiğimiz hafta liderliği Sivasspor’dan devralan Beşiktaş, düşme hattındaki Akaragücüyle karşılaşacak. Ankara 19 Mayıs Stadyumundaki maçı Tolga Özkalfa yönetecek. Karşılaşma HD kalitesinde Lig-Tv’den naklen yayınlanacak. Zirve mücadelesi veren bir diğer takım Trabzonspor ise UEFA Kupalarına katılmak isteyen güçlü Bursaspor’u ağırlayacak. Avni Aker’de ki kapışmada Hüseyin Göçek düdük çalacak.
Günün diğer karşılaşmaları ve maçları yönetecek hakemler ise şöyle. Antalyaspor-Fenerbahçe (Aytekin Durmaz), Gaziantepspor-Kocaelispor (Süleyman Abay), Galatasaray-Gençlerbirliği (Koray Gençerler), Denizlispor-Ankaraspor (Yunus Yıldırım), İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Kayserispor (Selçuk Dereli). Ligde bugün oynanacak 8 maçın 7’si Digiturk’ün çeşitli kanallarından canlı olarak yayınlanacak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri