Nefesler tutuldu

Pazartesi günü Karşıyaka ile 3 puan mücadelesi yapacak olan Konyaspor camiasında adeta nefesler tutuldu. Karabükspor yenilgisini unutmak isteyen yeşil-beyazlılar da hedef galibiyet olarak belirlendi

Bank Asya 1. ligde Bucaspor, Altay ve Adanaspor ile birlikte ikincilik mücadelesi veren ve geride kalan 24 hafta da en çok lider koltuğunda kalan takım olan Konyaspor’da, Pazartesi günü iç sahada Karşıyaka ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor.

Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam yaptığı günün ikinci antrenmanında futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi.  Teknik direktör Fuat Yaman yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana tedavisi tamamlanan kaleci Eray da katıldı.. Böylece, Kartallar uzun bir aradan sonra tam kadro çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan, üç grupta oynanan 5'e 2 çalışması ile devam eden antrenman, bire-bir ve ikiye iki olarak oynanan savunma-hücum oyunları ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.
TATLICAK’TA TAKTİK ÇALIŞMASI
Kartallar, dün de akşam saatlerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bugün ve yarın da Tatlıcak tesislerinde akşam çalışacak olan yeşil-beyazlılar, Karşıyaka maçının hazırlıklarını Pazar günü ter idmanıyla tamamlayacaklar.. Müzmin sakatlar ve  sarı kart cezalısı nedeniyle 4 eksik bulunan Konyaspor’da moral iyi. Maçın biletleri önceki gün 1-60 TL arasında değişen ücretlerle biletx gişelerinden satışa çıkartıldı..
YÖNETİMDEN DESTEK ÇAĞRISI
Karşıyaka maçının, yeni bir çıkış yakalama adına Konyaspor için çok önemli olduğunu ve mutlaka kazanmaları gerektiğini söyleyen Konyaspor yöneticileri, Konyalı sporseverleri Pazartesi akşamı stada davet ettiler.. Konyaspor’un, ligde kalan 10 hafta da, iç sahada oynayacağı 5 maçta seyircisinin desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu belirten yöneticiler, “taraftarlarımızın vereceği destekle Karşıyaka’yı yenerek 3 puanla birlikte moral kazanacağız. Alınacak bir galibiyet Konyaspor’un önünü açacak. Tüm Konyalıları tribünlere bekliyoruz” şeklinde konuştular.
LİDERLİKTE ON İKİ HAFTA
Bank Asya 1. ligde, geride kalan 24 hafta da lider koltuğundu en çok oturan takım Konyaspor oldu. Lige iyi bir başlangıç yapan ve ilk 3 haftayı lider kapatan Bucaspor’u 4. hafta da devirerek lider olan yeşil-beyazlılar, tam 12 hafta lider koltuğunda kaldı. Kartallar, liderliği 16. hafta da Giresunspor yenilmesinin ardından kaybetti ve bu haftadan itibaren 34 puanla lider koltuğuna Karabükspor oturdu.. 56 puanla halen lider olan Karabükspor ise koltuğu 9 haftadır kaybetmedi. Karabükspor ligde kalan 10 haftayı da lider koltuğunda oturması halinde, 12 hafta lider olan Konyaspor’u geride bırakacak. Konyaspor, lider kaldığı 12 hafta’da; 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.  Attığı 21 gole karşılık kalesinde ise 10 gol gördü. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri