Nefesler tutuldu

Bölgesel Amatör Lig'de son hafta heyecanı yaşanıyor. Heyecan fırtınası şeklinde geçecek olan son haftada lider 68 Yeni Aksarayspor ile temsilcimiz Sarayönü Belediyespor arasındaki şampiyonluk düğümü de çözülecek. Sarayönü Belediyespor son hafta evinde Cey

Yeşil-siyahlılar  ilk yarıdaki maçta deplasmanda yenildikleri rakiplerini yenmek zorunda. Şampiyonluk için sadece galibiyet yetmiyor Sarayönü Belediyespor'a. Liderin 3 puan arkasında bulunan temsilcimizin şampiyonluğu için Lider Yeni Aksarayspor'un yenilmesi gerekiyor. Akasaryspor ise bir başka Konya temsilcisi Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile karşılaşacak. Bütün maçlar pazar günü saat 14.30'da başlayacak. Bir başka temsilcimiz Selçuklu Belediyespor ise maçlarını tamamladığı için son haftada maç yapmayacak.

KART: KEDERİMİZ ÇUMRA'NIN ELİNDE

Son haftaya girilirken şampiyonluk ümitlerini koruyan Sarayönü Belediyespor'da pazar günü gözler  Çatalhüyük Çumra Belediyespor – 68 Yeni Aksarayspor maçında olacak. Sarayönü Belediyespor'un şampiyon olabilmesi için Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un mutlaka kazanması gerekiyor. Son hafta öncesinde açıklamalarda bulunan Sarayönü Belediyespor Teknik Direktörü Niyazi Kart şampiyonluk umutlarını koruduklarını söyledi. Kaderlerinin Çatalhüyük Çumra Belediyespor'un elinde olduğunu belirten Kart, “Çumra bir anlamda için mücadele edecek. Daha önce kendileri ile oynadığımız maçta bazı istenmeyen olaylar yaşanmıştı. Ancak bunlar geride kaldı. Şu an aramızda hiç bir problem yok. Yaşananlar lig mücadelesi açısından olağan şeyler. Çatalhüyük Çumra Belediyespor köklü ve büyük bir kulüp. Her takıma eşit mesafede olacaklarını bütün sezon boyunca yaptıkları gibi takım farkı gözetmeden çıkıp maçlarını oynayacaklar. Kazanırlarsa biz şampiyon olacağız. Sarayönü Belediyespor'un şampiyonluğu sadece Sarayönü'nü ilgilendirmiyor. Bütün Konya sporunu ilgilendiren bir durum. Kaç yıldır 3. Lig'e takım çıkaramıyoruz. Ama artık kenetlenip bütün takımlarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Pazar günü ne olur bilemeyiz. Allah bize şampiyonluğu nasip eder inşallah. Emeklerimizin karşılığını alırız” ifadelerini kullandı.

 

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri