Nefes almak yok

Konyaspor’un Avusturya kampında teknik direktör Ziya Doğan futbolculara nefes aldırmıyor. Yeşil-beyazlılar, günde çift antrenman ve özel maçlarla lig hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyorlar

Konyaspor’un Avusturya kampı devam ediyor. Lige, maç olmadığı günlerde çift antrenmanla hazırlanan ve 30 Temmuz’da sona erecek kamp boyunca 5 hazırlık maçı yapacak olan yeşil-beyazlılar da moral süper.. Antrenmanlar neşe içerisinde geçiyor. Konyaspor’da kamp kadrosunda, vize sorunu nedeniyle Avusturya’ya gidemeyen Bassim Abbas dışında eksik yok.

GÜNDE ÇİFT ANTRENMAN
Kartal’ın, Avusturya kampının ikinci günü, akşam saatlerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde Sportschule Lindabrunn otelin tesislerinde yapılan çalışmaya tüm oyuncular katılırken, Uğur Yanıkdemir takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde düz koşu yaptı. Hafif koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, 5'e 2 ile devam eden antrenman, yarı sahada top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Avusturya’da bulunan başkan Bahattin Karapınar ve başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet'in de izlediği antrenman, taktik çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Konyaspor’da, çalışmalar dün sabah da devam etti. Otelini sahasında düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik çalışmayla tamamlandı..
HAZIRLIK MAÇLARI BAŞLADI
Konyaspor, Avusturya kampında ilk hazırlık maçını dün akşam Polonya 1. Lig takımlarından Polonia Warsava ile oynadı. Yeşil-beyazlılar, 23 Temmuz Cuma günü, saat 17.00'de Macaristan'ın Györ kentinde Macaristan'ın köklü 1. lig ekiplerinden Ferencvaros ile ikinci hazırlık maçına çıkacaklar. Kartallar, 25 Temmuz'da Sportschule Lindabrunn'da 19.00'da Eskişehir, 26 Temmuz'da Slovakya'nın Breclav kentinde saat 18.30'da FC Slovacko ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor, Avusturya kampının son hazırlık maçını ise 28 Temmuz Çarşamba günü saat 18.30'da Slovakya 1. Lig takımlarından FK DAC Dunajska Streda ile oynayacak. 
TRANSFER ARAYIŞ SÜRÜYOR
Konyaspor’da, yabancı forvet oyuncusu transferi içini arayış devam ediyor.. Avusturya’da bulunan basın sözcüsü Cengiz Yönet, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “forvet transferinde hata yapmak istemiyoruz. Bu nedenle araştırmalarımız sürüyor. Bu transferde sıkıntı yaşamak istemiyoruz. En iyisi olsun istiyoruz. Şu anda görüşme yapılan kulüpler ve futbolcular var. Ancak, imza aşamasına kadar isim açıklamayacağız” şeklinde konuştu..
FİKSTÜR BUGÜN ÇEKİLİYOR
Türkiye Süper Lig fikstürü bugün çekiliyor. İstanbul Haliç Kongre Merkezi Sadabat salonunda yapılacak fikstür çekimi saat 14.00’de başlayacak.  Lig TV’den de naklene yayınlanacak olan kura çekimine TFF yetkilileri ile Süper Lig'de mücadele edecek olan 18 kulüp temsilcisi katılacak. Kura çekiminde Konyaspor’u; dün akşam Avusturya kampından ayrılan ve İstanbul’a dönen başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Cengiz Yönet temsil edecek.. Süper ligde, 2010-2011 sezon planlamasına göre, yeni sezon 13 Ağustos 2010 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 19 Aralık 2010'da oynanacak 17. hafta karşılaşmalarıyla bitecek. 2. devresi 23 Ocak'ta başlayacak olan Süper Lig, 22 Mayıs 2011'de oynanacak maçlarla sona erecek.
CANER AĞCA BOLUSPOR’DA
Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, geçtiğimiz sezon Mersin İdmanyurdu forması giyen, transfer sezonunda da Konyasporla anlaşan ve antrenmanlara çıkan, ancak yeşil-beyazlı kulüple yollarını ayıran Caner Ağca ile sözleşme imzaladı. 27 yaşındaki oyuncu ile yapılan görüşmeler sonrasında dün akşam kulübe gelen menajeri sözleşmeye imza atarken, Caner Ağca bu sabah yapılan antrenmana katılarak düz koşu yaptı. Taraftarın sabırsızlıkla beklediği 10 numarayı giyecek isim olan Caner, Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş ile bir süre görüştü. Caner'in bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara devam edeceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri