'Nefes aldık’

Pınar Karşıyaka maçında günler sonra galibiyetle tanışan Üniversitesporda yüzler gülüyor. Genel Kaptan Murat Çetinkaya, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, Bu galibiyetle nefes aldık dedi

BEKO Basketbol Ligi’nin 21.haftasında evinde Pınar Karşıyaka’yı 71-65 mağlup eden temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ligde kalma yolunda önemli bir avantaj yakaladı. 19 Mayıs Spor Salonu’nu tıklım tıklım dolduran taraftarı önünde muhteşem bir galibiyet alan sarı-mavililerde gözler şimdi önümüzdeki hafta oynanacak CASA Ted Kolejliler karşılaşmasına çevrildi. Hafta sonu, 1 galibiyetle ligin dibinde yer alan rakibine konuk olacak sarı-mavililer bu maçı kazanarak, kalan 8 haftada korkulu rüya görmek istemiyor. Pınar Karşıyaka karşısında gidip gelen maçı seyircisinin de desteğiyle kazanan temsilcimiz galibiyet sayısını 7’ye çıkararak haftayı 14.sırada tamamladı. Ligde temsilcimizle birlikte Oyak Reno, Aliağa, Erdemir ve Kepez takımları düşme korkusunu derinden hissediyor.

ÇETİNKAYA: TARAFTAR MUHTEŞEMDİ
Pınar Karşıyaka zaferini yorumlayan Genel Kaptan Murat Çetinkaya, seyircinin de desteğiyle mükemmel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Taraftarın maç boyunca susmadığını, kendilerine harika bir destek verdiğini vurgulayan Çetinkaya, “Bizim normalde kotluk kapasitemiz 3 bin 400 ama ayakta maç izleyenlerle birlikte karşılaşma esnasında salonda 4 bin kişi vardı. Ben seyirciyi ilk defa bu kadar muhteşem gördüm. Hepsine teşekkür ediyorum, gerçek anlamda taraftarlık yaptılar, bizi desteklediler. Pınar Karşıyaka maçı kazanmamız gereken bir maçtı, Erdemir ve Kepez’in kaybetmesi, kazanmamızı daha anlamlı kıldı. Bu galibiyetle nefes aldık” dedi
Çetinkaya, CASA Ted ve Kepez maçlarını kazanmaları halinde ligde kalacaklarını sözlerine ekledi
CASA HAZIRLIKLARI BAŞLADI
Pınar Karşıyaka maçıyla günler sonra galibiyetle tanışan sarı-mavililer, Cumartesi günü 16:00’da Ankara’da konuk olacağı CASA Ted Kolejliler karşılaşmasının hazırlıklarına dün 15:30’ta 19 Mayıs Spor Salonu’nda yaptığı idmanla başladı, Çalışmalara, Erdemir maçında kasığından bir rahatsızlık geçiren bu nedenle Pınar Karşıyaka maçında forma giyemeyen Ekene Ibekwe katılmadı. Ekene’nin, tedavisinin sürdüğü, bu oyuncunun CASA maçında forma giyme ihtimalinin yüksek olduğu belirtildi.
ANKARA’YA TARAFTARLARDA GİDEBİLECEK
Sarı-mavililer CASA maçı için Ankara’ya Cuma günü sabah 9:00’da hareket edecek. Temsilcimiz burada Gazi Otel’de konaklayacak. Ligde kritik günler yaşayan, Ankara’dan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan temsilcimiz karşılaşmaya 3 otobüs taraftarla gitmeyi planlıyor. CASA karşısında takımın yanında olmak isteyen basketbolseverler, 0332 223 31 64 nolu telefonla Üniversitespor kulübüne ulaşabilirler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri