Neca ve Robak geldi

Kartalın yeni transferlerden Neca Fernandes ve Semih Aydilek ile Polonyadan dönen Marcin Robak, önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana katıldı

Konyaspor’da lig hazırlıkları günde çift antrenmanla sürüyor. Robak, Neca ve Semih’in katılmasıyla kadro tamamlandı. Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerde gerçekleştirdiği antrenmana, tedavi olan Ali Dere dışında kalan tüm oyuncular katıldı. 3 grupta oynanan dar alanda pas çalışması ile devam eden antrenmanda üç gruba ayrılan oyuncular daha sonra dönüşümlü olarak yarı sahada top tekniğine dayalı pas ve koşu çalışması yaptı. Kaleciler Kaya, Emrullah, Ahmet Sabri ve Ali Çiçek kaleci antrenörü Atilla Uzuncan yönetiminde çalıştı.

.
Konyaspor’da, kadro tamamlandı. Yeni transferlerden Neca Fernandes ve Semih Aydilek ile Polonya’dan dönen Marcin Robak, önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana katıldı. Neca Fernandes, Semih Aydilek ve Marcin Robak antrenörlerden Özerk Tufan yönetiminde takımdan ayrı olarak koşu çalışması yaptı.
Yeni sezon hazırlıklarını 2 Temmuz Pazartesi gününden bu yana tesislerde sürdüren ve 10 Temmuz’a kadar Konya’da çalışacak olan Konyaspor’da futbolcular dün sabah saatlerinde gruplar halinde anaerobic eşik (dayanıklılık) testine tabi tutuldu. Tedavi olan Ali Dere ve takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Semih Aydilek dışında kalan oyuncuların katıldığı test sonuçlarına göre antrenman programı belirlenecek.  Konyaspor’da iki veya üç mevkiye daha transfer yapılması konusunda temaslar sürdürülüyor. Yöneticiler, aceleci olmadıklarını, Davraz’da yapılacak ikinci kamp dönemine kadar transferi bitireceklerini sözlerine eklediler.. Robak Süper ligden biri takıma gitmek istemesi halinde kendisine yardımcı olunacak. Angelov’un transferi için de bekleyiş sürüyor. Takıma geri döneceği eşeklinde söylentilere çıkan Ertuğrul’un ise bu sezon kadroda düşünülmediği bildirildi.
Öte yandan, 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulla ilgili çalışmalarda sürüyor. Kongrede, yönetimi yeni isimlerle takviye edilirken, tüzük değişikliği yapılacak ve Konyaspor’un başına veya sonuna sponsor firmanın isminin eklenmesi konusu genel kurulun onayına sunulacak.  
ÖZKARA ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, yeni sezon hazırlıklarının ilk etap çalışmalarını 10 Temmuz’a kadar Konya’da sürdüreceklerini, daha sonra Davraz’a geçerek ikinci etap çalışmalarına geçeceklerini belirterek, futbolcuların tatil modundan çıktıklarını ve kendilerini tamamen çalışmalara verdiklerini söyledi. Özkara, “İlk etap çalışmaları bildiğiniz gibi daha çok tanışma, kaynaşma ve ikinci ve üçüncü etap çalışmalarına hazırlanma niteliğini taşır. Ancak, ben oyuncularımızın çok çabuk kaynaştıklarını gördüm. Bu da ikinci ve üçüncü etap çalışmalarımıza daha olumlu şekilde yansıyacaktır. Buradaki çalışmalardan, futbolcuların arzulu oluşlarından memnunum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri