Neca heyecanlandırdı

Geçtiğimiz senelerde Konyasporda forma giyen Portakizli Fernandez Necanın ismi yeniden yeşil-beyazlı temsilcimizle anılıyor

Geçtiğimiz senelerde Konyaspor’da forma giyen Portakizli Fernandez Neca’nın ismi yeniden yeşil-beyazlı temsilcimizle anılıyor. Denizlispor’lu Angelov için de görüşmeler yoğun bir şekilde sürüyor.

Konyaspor’da,  Şekerspor ile işbirliği görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının ardından sıra protokol imzalanmasına, genel kurula ve dış transfer görüşmelerine geldi. Konyaspor yönetimi, sponsorluk konusunun karara bağlanması ve yönetimin takviye edilmesi için olağanüstü genel kurulu kararı aldı. Konyaspor’un kongresi 19 Temmuz Perşembe günü yapılacak. Gündemin en önemli üç maddesini; tüzük tadili, başkan ve yönetim kurulunun seçimi ile Konyaspor’un isminin başına veya sonuna sponsor firmanın isminin eklenmesi ile sponsorluk başlama ve bitiş tarihleri konusunda yeni yönetime yetki verilmesi maddeleri oluşturmakta.

Konyaspor’da, Şekerspor ile işbirliğinin sağlanmasının ardından transfer çalışmalarına da ağırlık verilecek. Hafta sonunu Ankara’da geçiren teknik direktör Hüsnü Özkara dün Konya’ya gelerek yardımcılarıyla birlikte çalışmalara başladı. Teknik adamlar ilk olarak, yeni sezon hazırlıklarını masaya yatırdı. Buna göre takımın 2 Temmuz’da toplanması planlanmakta. Konya’da yapılacak birkaç günlük çalışmanın ardından takım Isparta Davras’da kampa alınacak. İkinci dönem kampı ise Bolu da gerçekleştirilecek. 

Konyaspor’da, yabancı futbolcu transferi konusunda listeye yeni isimler girdi. Bunlardan bir tanesinin Nijeryalı genç forvet oyuncusu olduğu, diğerlerinin ise Konyaspor’da daha öncede forma giyen Neca ve Denizlispor’da oynayan Angelov olduğu kaydedildi. Kadroda yer alan 15 genç futbolcuyla birlikte yapacakları nokta transferlerle kaliteli ve Konyaspor’u süper lige taşıyacak bir kadro oluşturmak istediklerini yineleyen teknik direktör Hüsnü Özkara, Neca için, “onun kalitesinde bir futbolcuyu kim istemez ki!” diye konuştu. Özkara, Angelov için ise, “Türk vatandaşlına geçmesi bizim için daha yararlı olur. İyi futbolcu. Konyaspor’a katkısı çok olacağına inanıyorum” dedi. Teknik direktör Özkara, listelerinde bir çok futbolcu bulunduğunu, Hüseyin Yoğurtçu’nun Erciyesspor ile anlaşması nedeniyle sol kanat için diğer isimlere yöneleceklerini de sözlerine ekledi.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri