Nazillili gençler terörü lanetledi

Nazilli Belediye Meydanı'nda toplanan bir grup genç, hain terör saldırılarını ve terör örgütlerini lanetledi.

Nazilli Belediye Meydanı'nda toplanan bir grup genç, hain terör saldırılarını ve terör örgütlerini lanetledi. Basın açıklamasının ardından tekbir sesleriyle Hürriyet Polis merkezine kadar sloganlar eşliğinde yürüyen grup, karakoldaki polislere başsağlığı diledi.

Nazilli Belediye meydanında, Alperen Ocakları, Ülkü Ocakları, Tanrı Dağı Türk Ocakları, AK Parti gençlik kollarına bağlı 150 kadar genç, İstanbul'da yaşanan terör olayını lanetlemek için bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Nazilli Belediye meydanında toplanan grup yatsı namazının bitiminin ardından sloganlarla terörü lanetledi. Ardından topluluk adına basın açıklamasını Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Yaşar yaptı. Açıklamadan sonra, grup belediyeden Hürriyet Polis Merkezine kadar terörü lanetleyen sloganlar eşliğinde yürüdü. Polis merkezinde bulunan polislere olaydan duydukları dolayı üzüntülerini dile getiren grup, başsağlığı diledi. Bunun ardından topluluk olaysız bir şekilde dağıldı.

Mevlid Kandilini kutlayarak grup adına açıklamaya başlayan Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Yaşar, bu kutlu günlerde dahi bölücü hainler, vatansızlar, Allahsızlar devletin ve milletin biricik güzide insanlarını hedef almaktan geri durmadığını ifade etti. Yaşar, "Geçen akşam meydana gelen elim amacı sadece maçta güvenliği sağlamak üzere orada bulunan, devletimizin kolluk kuvvetlerine karşı saldırıda çok sayıda şehidimiz var, 150'den fazla vatan evladımız da yaralanmıştır. Devlet ve millet olarak biz devletimizden idamın geri gelmesini talep ediyoruz. Çok mu zor bir vatan haini için idamın geri getirilmesini ön gören anayasa maddesini meclise getirilmesi. Destekse destek. Millet olarak devletimizin yanındayız. Sağduyu çağrılarından bıktık. Nereye kadar. Herkes haddini bilecek. Bizim sinir uçlarımızla kimse oynamayacak. Bizi kimse sokakta vatan haini avlamaya çıkarmasın. Kimse bu vatanın gerçek sahiplerini sınamaya kalkmasın. Devlet gerekeni yapsın. Biz hepimiz biriz kardaşlar. Doğulusuyla, batılısıyla, kuzeyi ve güneyiyle hepimiz aynı toprağın insanlarıyız. Lakin biz hainin Türk'üne de Kürt'üne de karşıyız. Burası son kale biz ülkemizin kıymetini bilmek zorundayız" diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri