Nazilli’de Okulda Taciz İddiası

Aydın’ın Nazilli ilçesinde altı kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen hizmetli, işten el çektirildi.Edinilen bilgiye göre; Aydın’ın Nazilli ilçesinde eitim gördükleri okulda hizmetli olarak çalışan...

Aydın’ın Nazilli ilçesinde altı kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen hizmetli, işten el çektirildi.

Edinilen bilgiye göre; Aydın’ın Nazilli ilçesinde eitim gördükleri okulda hizmetli olarak çalışan 51 yaşındaki M.Ş isimli şahsın, kendilerini elle taciz ettiğini öne süren 13 yaşındaki 6 kız öğrencinin Nazilli Cumhuriyet Başsavcılığına verdiği şikayet dilekçesi üzerine harekete geçen yetkililer soruşturma başlattı. E.S, N.D, F.K, M.B, A.Ç ve F.S isimli kız öğrencilerin okul müdür yardımcısı M.A’ya ulaşmasıyla ortaya çıkan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında M.Ş’i gözaltına aldı. Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan şüpheli, işten de el çektirildi.

Söz konusu iddianın kendilerine ulaşmasıyla birlikte soruşturma başlattıklarını kaydeden Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yener Gök, “Kişi bunu yaptı ya da yapmadı diyemiyoruz. Soruşturma devam ediyor. Hem savcılık ayağı hem de idari ayağı devam ediyor. Biz olayı haber alır almaz doğrudan Aydın’a bildirip müfettiş istedik. Söz konusu Kişinin iş akdini de sona erdirdik. Kendisine ayrılmasının uygun olacağını söyledik oda bunu kabul etti. Kendisi işten ayrıldı. Ayrıca müfettişler bugün gelmişler incelemeye başlamışlar. Savcılık soruşturması da aynı şekilde devam ediyor. Bu aşamada daha fazla konuşmak doğru değil” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri