Nazar değmesin

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya ve takıma yeni katılan futbolcular, Beşiktaş maçındaki performansın gelecek haftalar için umut verdiğini, şimdi gözlerini Denizli maçına çevirdiklerini söylediler

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Düzkaya, Beşiktaş karşısında sergilenen futbolun gelecek haftalar için kendilerine umut verdiğini söyledi. Düzkaya, yaptığı açıklamada, ara transfer döneminde takıma kazandırdıkları deneyimli oyuncuların Beşiktaş maçında önemli katkı yaptığını belirtti. Ankaragücü deplasmanında alınan galibiyetin ardından, Beşiktaş karşısında da özellikle ilk yarıda iyi bir oyun sergilediklerini ifade eden Düzkaya, “Ara transfer döneminde Kratochvil, Ayman ve Serhat Akın gibi kendini kanıtlamış futbolcuları kadromuza dahil ettik. Bu oyuncular takıma yeni katılmış olmalarına karşın Beşiktaş’a karşı çok iyi performans sergilediler” dedi.

Düzkaya, Beşiktaş maçında çok daha mücadeleci bir takım izlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti: “Beşiktaş karşısında çok daha istekli, mücadeleci ve rakibini rahatsız eden bir takım görüntüsü çizdik. Özellikle ilk yarıda önemli pozisyonlar bulduk. Maçın genelinde oyunun kontrolünü elinde tutan taraf biz olduk. Etkili ataklar geliştirdik, gol de bulabilirdik, ama olmadı. Rakibimiz sadece ikinci yarının 10-15 dakikalık diliminde uzun toplarla etkili olmaya başladı. Beşiktaş maçı bize ve taraftara gelecek haftalar için umut verdi.” Konyaspor’un ilerleyen haftalarda bu çıkışını sürdüreceğini belirten Düzkaya, Beşiktaş maçında tribünleri tamamen dolduran taraftarlara da teşekkür etti.
YENİLER UMUTLU KONUŞTU
Beşiktaş karşısında mücadele anlamında üst düzey bir maç çıkardıklarını belirten Konyasporlu futbolcular, Cihan Haspolatlı, Serhat Akın, Roman Kratochvil ve Ayman Abdelaziz, “Çok iyi mücadele ettik. Biraz daha becerikli olabilseydik galibiyetle ayrılabilirdik. Oynayan oynamayan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Bundan sonraki haftalarda daha iyi olacağız” dediler.
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Cihan Haspolatlı, Beşiktaş karşısında çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek “Hem defansif, hem ofansif anlamda iyi bir oyun sergiledik. Beşiktaş’ın rakibi olan Galatasaray’ın bu hafta puan kaybetmesini değerlendirmek istediğini biliyorduk ve buna karşı, iyi bir oyunla biz de sahadan 1 puan aldık. Biraz daha becerikli olabilseydik, gol de bulabilirdik. Net olmasa da bu gol pozisyonlarını bulduk. Ben bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.
SERHAT AKIN:HERKESİN EMEĞİ VAR
Futbolun sadece sahada değil, saha dışında da bir araya gelecek değerlerle kazanılacağını söyleyen yeni transferlerden Serhat Akın’da, “Ben oynayan ve oynamayan bütün arkadaşlarımızı ve bizi son düdüğe kadar destekleyen taraftarımızı tebrik ediyorum. Ben 9 senedir futbol oynuyorum. Buraya yeni geldim. Ama buradaki dostluk ve arkadaşlığı başka hiçbir yerde görmedim. Taraftarımız da beni çok sevindirdi. Umarım bu arkadaşlığımızı sürdürürüz. Zaten bu olduğu sürece 3 puanlar gelecektir” dedi.
AYMAN:KALİTELİ BİR TAKIMIZ
Konyaspor forması ile ilk maçına çıktığını belirten Ayman Abdelaziz’de çok mutlu olduğunu belirterek, “Üst düzey bir mücadele oldu. Rakip karşısında kesinlikle ezilmedik, hatta zaman zaman üstünlüğü ele aldığımız dönemlerde oldu. Ama kazanacak golü bulamadık. Her şeye rağmen alınan bir puanın sevindirici olduğunu düşünüyorum. Kendi adıma da ilk maçımda iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. İlerleyen haftalarda hem bireysel hem de takım olarak daha iyi olacağız. Konyaspor’un hak ettiği yerde olmadığını biliyoruz. Bir an önce üst sıralarda kendimize yer bulmak istiyoruz. Kaliteli bir takımız. Daha iyi olacağız” şeklinde görüş belirtti.
KRATOCHVİL:DENİZLİ’Yİ DÜŞÜNÜYORUZ
Denizlispor’dan alınan Roman Kratochvil ise, “Beşiktaş güçlü bir takım. Ama biz de çok iyi mücadele ettik. Rakibe önemli bir pozisyon vermedik. Benim adıma talihsiz bir Beşiktaş maçının ardından Konyaspor formasıyla ilk maçımı yeniden Beşiktaş’a karşı oynamakta ayrı bir duyguydu. Ama saha içerisinde birlik-beraberlikle hareket ettiğimizde ve mücadeleyi bırakmadığımızda Konyaspor’un neler yapabileceğini herkes gördü. Artık bu maçı unutmamız ve Denizlispor ile oynayacağımız mücadeleyi düşünmemiz lazım. Hep birlikte Konyaspor’u daha iyi yerlere taşıyacağız. Bugün bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri