‘Nasreddin Hoca Anaokulu’ndan oryantasyon

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulunda 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı düzenlendi. Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Metin Aksoy da katıldı.

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Nasreddin Hoca Uygulama Anaokulu Müdürü Dr. Cemil Paslı, “Bu yıl 118 çocuğumuz var. 0 – 6 yaş çocuk eğitimine dair Sağlık Bilimleri Fakültesi ile beraber çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Arslan da “Öğrencilerimiz, üniversitemizin bütün akademik, fiziksel, kültürel ve sanatsal imkanlarını kullanarak eğitsel gezilerle yaşayarak ve eğlenerek öğreniyor” dedi.

Gelecek nesilleri, milli ve manevi değerlere önem vererek yetiştirmeye gayret ettiklerini vurgulayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy ise “Çocuklarımızı iyi yetiştirdiğimizde üniversitemiz ve beraberindeki kurumlarımız da çok iyi bir şekilde hizmet verecek ve böylece geleceğin Türkiye’sini inşa etmede çok güçlü bir nesil ortaya çıkaracağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri