Nasır Ersöz projelerini halka anlattı

Adalet ve Kalkınma Partisi Çumra Belediye Başkanı Adayı Nasır Ersöz, ilçe başkanı, il genel ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte garaj kahvehanesinde halka hitap ederek, 5 yıl boyunca yapılan yatırımları ve önümüzdeki 5 yılda yapacaklarını anlat

Seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri, ev ve kahvehane toplantıları ile devam eden Nasır Ersöz, garaj kahvehanesinde coşkulu bir kalabalık karşısında  seçim öncesi moral depoladı.
Çumra’ya en güzel hizmeti vermenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ersöz, beş yılda yaptıkları hizmetlerle ilçenin önünü açtıklarını ifade etti.
Göreve geldiklerinde ilk olarak belediyenin bozulan idari yapısını düzeltmekle işe başladıklarını anlatan Nasır Ersöz, “4 yılda yüzde 19’u ancak tamamlanabilmiş olan kanalizasyonu iktidarımızın desteğiyle 19 trilyon ödenek çıkartarak 2 yıl gibi kısa bir sürede hizmete açtık. Yağmur suyu tahliye kanallarını kendi imkanlarımızla asgari maliyetle çözüme kavuşturduk. 80 senelik ilçemizin içme suyu İzzetbey ve Bardakçı mahallelerimizde 1940’lı yıllardan buyana yenilenmemiş ve sağlıksız hale gelmiş pik borulardan oluşan 50 kilometre su şebekesini tümüyle yeniledik, abone bağlantılarını yeniden yaptık. İlçe merkezimizde elektrik hatlarını yer altına alınmasını sağladık. Andezit Taşı Kesme ve İşleme Fabrikamızı ilçemizin hizmetine sunduk. Yine birçok ilde bile bulunmayan, nüfusu 50 binin altında olan ilçeler arasında doğalgaza ilk kavuşan ilçe Çumramız olmuştur” dedi.
Çok büyük projeler gerçekleştirdiklerini ve ilçede bir çok ilklere imza attıklarını anlatan Ersöz, “Ve en önemlisi de sizlere verdiğimizi sözleri yerine getirdik. Hizmetlerimizi yaparken tasarrufu ön plana aldık, istişareli bir şekilde yaptık. Önümüzdeki dönemde ise belediye hizmet binası, beş yüz araçlık otopark, Çumra’ya 4 yıllık fakültenin gelmesi, çok amaçlı yazlık ve kışlık düğün salonu, yüzme havuzu sauna ve hamam, modern çaput pazarı, yeni hastanenin ilçemize kazandırılması, dar gelirlilere yönelik TOKİ konutları, yeni mesire ve piknik alanları gibi bir çok dev hizmeti Çumra’mıza kazandırmanın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri