Narkotik Operasyonu Polis Kamerasında

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı ilçede yaptıkları operasyonda 19 kişiyi gözaltına aldı. Polis, uyuşturucu madde ele geçirdikleri operasyonları kameraya aldı.Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı...

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı ilçede yaptıkları operasyonda 19 kişiyi gözaltına aldı. Polis, uyuşturucu madde ele geçirdikleri operasyonları kameraya aldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 ayrı ilçeye hava destekli operasyon yaptı.

Gelen bir ihbarı değerlendiren narkotik polisi, Kağıthane’de bir eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramalarda 26 kilo 927 gram eroin ele geçirildi. Uyuşturucuları para karşılığı evlerinde gizlediği ileri sürülen karı koca A.D. ve K.D. gözaltına alınırken uyuşturucunun sahibi olduğu öne sürülen H.Ö.’de yakalandı.

Bir sonraki operasyonun adresi Beykoz oldu. Bir otoparka yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Narkotik köpeklerinin de kullanıldığı aramada 4 kilo 678 gram esrar, 26 gram bonzai, 193 adet sentetik uyuşturucu hap, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Tuzla, Üsküdar ve Esenler ilçelerinde yapılan uyuşturucu operasyonunda ise 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonda, 464 gram esrar, 465 gram bonzai, bin 860 adet sentetik uyuşturucu hapın yanı sıra; 2 tabanca, 5 adet pompalı tüfek ve bunlara ait çok sayıda mermi ele geçirdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri