Naomi Campbell'den Madonna’ya Doğum Günü Jesti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan dünyaca ünlü model Naomi Campbell, Amerikalı şarkıcı Madonna’nın doğum gününü unutmayarak Bodrum Kalesi'ne lazerle “Happy Birthday Madonna Love Naomı” yazdırdı.Bodrum’un dünyaca ünlü eğlence...

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatil yapan dünyaca ünlü model Naomi Campbell, Amerikalı şarkıcı Madonna’nın doğum gününü unutmayarak Bodrum Kalesi'ne lazerle “Happy Birthday Madonna Love Naomı” yazdırdı.

Bodrum’un dünyaca ünlü eğlence mekanı Halikarnas Disko'ya giden Britanyalı süper model Naomi Campbell, 56 yaşına giren Amerikalı ünlü şarkıcı Madonna’nın doğum gününü unutmadı. Campbell, ünlü şarkıcıya büyük bir jest yaparak eğlence mekanının lazer sistemi ile tarihi Bodrum Kalesi üzerine“Happy Birthday Madonna Love Naomı” yazdırdı.

Gece boyunca elinden biran olsun cep telefonunu düşürmeyen ünlü modelin, dünya starlarına Bodrum’a gelmeleri için mesajlar attığı öğrenildi. Bodrum hayranı olan ünlü Campbell, kendini tanıyan hayranları ile de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Taktığı güneş gözlükleri ile de dikkat çeken Naomi Cambpell, asistanı ile geldiği mekandan yaklaşık bir saat sonra ayrıldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri