Namaza Giderken Sele Kapılan Şahsın Cesedi Tarlada Bulundu

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Osmanlar köyünde dün gece yatsı namazına gitmek için evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan vatandaşın cesedi tarlada çalılıkların arasında bulundu. Vatandaşın, sele kapılarak hayatını...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Osmanlar köyünde dün gece yatsı namazına gitmek için evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan vatandaşın cesedi tarlada çalılıkların arasında bulundu. Vatandaşın, sele kapılarak hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

    Olay, dün akşam Osmanlar köyünde meydana geldi. Yatsı namazına giden 34 yaşındaki Hüseyin Erdoğan, aşırı yağış nedeniyle oluşan sele kapıldı. Bir anda gözlerden kaybolan Hüseyin Erdoğan'ın ailesi ve köy halkı Erdoğan'ın eve gelmemesi üzerine köyde arama çalışması başlattı.

    ACI OLAY SABAH ORTAYA ÇIKTI

    Osmanlar köyüne 5 kilometre uzaklıkta bulunan Bakırlık köyünde yaşayan Sezgin Demir isimli köylü vatandaş, sel sularının tarlasına zarar verip vermediğini, kontrol etmek için tarlasına geldi. Tarlayı kontrolü sırasında çalılıkların arasında Hüseyin Erdoğan'ın cesedini gören Demir, ilk olarak cesedi manken zannetti. Yanına gittiğinde ceset olduğunu anlayan Demir, durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Yapılan incelemenin ardından ceset savcılık talimatı ile çalılıkların arasından güçlükle çıkarılarak battaniyeye sarıldı. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Hüseyin Erdoğan'ın cansız bedeni, Devlet Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Baba Metin Erdoğan ile yakınları, gözyaşlarına boğuldu.

    Öte yandan Ereğli'de dün gece saatlerinde başlayan sağanak yağış, özellikle köylerde etkili oldu. Abdi köyünde bir ev, Bakırlık Mahallesi'nde bir iş yeri bir ev ve bir otomobil, Subaşı köyünde bir depo sular altında kaldı. Bir önceki sel felaketinde sular altında kalan Midilli Parkı'nda ise bekçiler ve iş yeri sahipleri tarafından sel nöbeti tutuldu. İş yerinde sel nöbeti bekleyen Recep Güner suların iki saat içerisinde yükseldiğini yarım metre daha yükselmesi halinde tehlike arz edeceğini söyledi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri