Namağlup Konyaspor galibiyeti unuttu

Lige fırtına gibi giriş yapan yeşil-beyazlı ekip duraklama dönemine girdi. 8. hafta sonunda yoluna namağlup devam eden Konyaspor 4 maçtır galip gelemiyor. Anadolu Kartalı bu soruna milli arada çözüm arayacak

Süper Ligde en başarılı sezon başlangıcını yapan Konyaspor son haftalarda duraklama dönemi yaşıyor. 8. hafta sonunda yoluna namağlup devam eden Konyaspor 4 maçtır galip gelemiyor. Anadolu Kartalı bu soruna milli arada çözüm arayacak.

Konyaspor, bu sezonun ilk 8 haftasında Sivasspor'u 1-0, Başakşehir'i 2-1, Altay' 3-1 mağlup ederken, Adana Demirspor ile 1-1, Giresunspor ile 0-0, Trabzsonspor ile 2-2, Kasımpaşa ile 2-2 ve Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Son 4 haftada 4 beraberlik alan Yeşil-beyazlı ekip namağlup unvanını galibiyetler alarak devam ettirmenin hesabını yapıyor. Konyaspor taraftarı ise bu güzel başlangıcın devam etmesini ve takımlarının zirvede kalmasını istiyor.

TRABZON VE KASIMPAŞA MAÇLARINDA KAÇAN PUANLAR CAN YAKTI

Süper Lig'de hem Kasımpaşa hem de Trabzonspor karşısında öne geçmesine rağmen skoru koruyamayarak 4 puandan olan Konyaspor kaçan puanlara yanıyor. Yeşil-Beyazlılar iki maç üst üste hem Kasımpaşa hem de Trabzonspor karşısında 2-0 ve 2-1 öne geçip maçları 2-2 tamamladı. Konyaspor bu maçlarda kaçırdığı 4 puanı almış olsaydı şuanda 18 puanla 2.sırada olacaktı. Yeşil-beyazlı ekip son haftalarda galip gelememesine rağmen namağlup unvanını devam ettiriyor.

En son yenilgisini geçtiğimiz sezonun 38. haftasında Galatasaray deplasmanında 1-0’lık sonuçla alan yeşil-beyazlıların sonraki oynadığı 12 maçta bileği bükülmedi.

Konyaspor söz konusu 12 maçlık süreçte 5 galibiyet, 7 beraberlik elde etti.

SPOR SERVİSİ

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri