Nalçacılılardan ziyaret

Nalçacılılar Taraftar Grubu lideri İbrahim Apalı, TSYD Konya Şubesinin 7. Olağan Genel Kurul sonrasında 3. kez başkanlığa seçilen Recep Çınar ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı diledi.

Nalçacılılar Taraftar Grubu lideri İbrahim Apalı, TSYD  Konya Şubesinin 7. Olağan Genel Kurul sonrasında 3. kez başkanlığa seçilen Recep Çınar ve yönetim kurulunu ziyaret ederek başarı diledi. Ziyarette TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, Genel Sekreter Murat Dönmez,  TSYD Konya Şubesi Müdürü Yüksel Cırt ve Nalçacılılar taraftar gurubunun kurucularından ve eski başkanlarından İsmail Altınışık'da  hazır bulundu.

TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nalçacılılar taraftar grubunun örnek işlere imza attığını belirterek, şunları söyledi:

“Hoşgörünün ve Mevlana’nın şehrine yakışan ve sadece Türkiye’de  değil, dünya’da ses getiren tribün güzelliklerinizle, fair play duruşunuzla, futbol sevdalıları olmaktan ziyade, topluma verdiğiniz sosyal mesajlarla da gönülleri kazandınız, yürekleri fethettiniz. Sizler sadece bir taraftar topluluğu ya da taraftar gurubu değilsiniz artık. Sizler yaşadığı şehri seven, yaşadığı  şehre aidiyeti olan ve bunun sorumluluğu ile hareket eden akil bir kurum durumundasınız.. Yeni statla birlikte şehre ve şehrin takımına getirdiğiniz sinerji herkesin malumü. Özellikle takımınıza verdiğiniz destekle birlikte sağduyulu duruşunuz takdire şayan. Dolayısıyla başta sevgili İbrahim Apalı olmak üzere, Nalçacılılar taraftar grubunun Türkiye’ye örnek olması noktasında da önemli bir misyon üstlendiğini düşünüyorum. Gün geldi şehrinize ve takımınıza zarar vermeme adına sağduyuyla beklediniz.. Gün geldi takımınızı ateşleme adına kükrediniz.. Umarım bu şehri ve bu takımı yönetenlerde sizler gibi takımlarını seven bir yüreğe sahip olurlar” dedi.

TSYD Konya Şubesi'nin önemli bir konuma geldiğini belirterek, yeni seçilen yönetime başarılar dileyen  Nalçacılılar Grubu Lideri İbrahim Apalı, Konya basının güçlü olduğunu, özellikle taraftarlara her türlü desteği verdiklerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri