Nalçacılılar’dan örnek davranış

Konyaspor’u hiçbir maçında yalnız bırakmayan ve sergilediği duruşla elde edilen başarılarda pay sahibi olan Nalçacılılar; sosyal sorumluluk alanında da örnek bir davranış sergiledi.

 Eğitime katkı ve Konyasporlu nesillerin yetişmesi amacıyla kampanya başlatan Nalçacılılar, kampanya kapsamında grup bünyesinde bulunan işadamlarının verdiği destekle alınan kışlık kıyafetleri okul idarecilerine teslim etti. Grup üyeleri tarafından belirlenen 3 okula yardım yapılırken, öğrencilere Konyaspor kaşkolu hediye edildi.

Okullara giden heyet adına açıklama yapan Sami Vural, Nalçacılılar olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, “Taraftar gruplarının görevi, misyonu sadece tribünle sınırlı değil. Tribün gruplarının ciddi sorumluluk ve görevleri vardır. Bu kapsamda grup liderimiz İbrahim Apalı ile görüşerek böyle bir organizasyon yapmaya karar verdik. Taraftar olmamızın yanında, sosyal sorumluluğumuz olduğunun da bilincindeyiz. Bu nedenle eğitime bizde küçük bir katkı sağlamak istedik. Kısa bir sürede organize olarak 3 okulumuzdaki yardıma muhtaç öğrencilerimize yetecek kıyafetleri tedarik ettik. Öğrencilerimizin kışlık ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra evlatlarımızda küçük yaşta Konyasporluluk bilincinin oluşması adına Konyaspor atkısı hediye ettik. Bu organizasyonu yapmamızı sağlayan Nalçacılılar grubu bünyesinde ki işadamı ve esnaflarımıza hem öğrencilerimiz adına hem de Konyasporlular adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Organizasyon kapsamında Hasan Akbıyık Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Kemal Akpınar İmam Hatip Ortaokulu idarelerince belirlenen 100 öğrenciye kışlık kaban ve ayakkabı yardımı yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri