Nalçacılılar takımı sahaya çıkarttı 

Atiker Konyaspor’un Gaziantepspor’a 2-1 yenildiği maçın ardından yeşil-beyazlı oyuncular direkt soyunma odasına gitti. Kuzey Kale arkası tribününde bulunan Nalçacılılar takımı sahaya davet etti ve oyuncalar gelen kadar stattan ayrılmadı

Atiker Konyaspor’un Gaziantepspor’a 2-1 yenildiği maçın ardından Konyasporlu taraftarlar, maç sonunda tribünleri terk etmedi ve oyuncuları soyunma odasından çıkarttı.

Atiker Konyaspor taraftarı maçta ikiye bölündü. Taraftarın bir kısmı oyuncuları protesto ederken, bir kısım taraftar ise oyunculara destek oldu. Nalçacılılar Grubu, oyuncuları maç sonunda tribünlere çağırdı. Bu çağrıya yeşil-beyazlı takımda yabancı oyuncular karşılık verdi. Taraftarın büyük isteği ve tezahüratları sonrasında soyunma odasından çıkan oyuncular tribünlere geldi ve taraftarla beraber karşılıklı tezahürat yaptı.

KAPTAN TARAFTARLARLA KONUŞTU

Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı maç sonunda Kuzey Tribünde yer alan bir taraftarla konuştu

Taraftarlardan biri, kaptan Ali Çamdalı'ya "Kaptan biz sizi seviyoruz, Maratondaki çatlak sesler bizi de rahatsız ediyor. Bizim de maç esnasındaki tepkimiz onlara karşıydı. Size karşı herhangi bir tepkimiz olamaz" dedi.

Ali Çamdalı ise, “Oyuncular olarak biz de sizi seviyoruz. Bizim de size karşı tepkimiz söz konusu olamaz. Maç bittikten sonra içeriye girmemizin sebebi, size tepki değil, içeride toplantı yapmamız gerekiyordu. Bu nedenle soyunma odasına gittik” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri