Nalçacılılar Arat’ı ziyaret etti

İl Teşkilatı’nda gerçekleşen ziyarette Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı’nın yanı sıra grubun yöneticilerinden Osman Baharoğlu ve İsmail Büyükyılmaz ile AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Edip Emre Görgülügil ve Mustafa Baran da hazır b

İl Teşkilatı’nda gerçekleşen ziyarette Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı’nın yanı sıra grubun yöneticilerinden Osman Baharoğlu ve İsmail Büyükyılmaz ile AK Parti Konya İl Başkan Yardımcıları Edip Emre Görgülügil ve Mustafa Baran da hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Nalçacılılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı; “Ülke olarak 15 Temmuz gecesi bir grup hainin darbe girişimine tanıklık ettik. Milletimiz de vatanına ve kendisine ihanet eden bu teröristlere en güzel cevabı vermiştir. Biz Nalçacılılar Taraftar Grubu olarak da milletimize ve milli iradeye kast eden bu ve buna benzer her türlü oluşuma karşı duruşumuzu ortaya koymaya devam edeceğiz. Ülkemizin her alanda ilerlemesi için çabalarımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri