Nakipoğlu’nda fiyatlar artmayacak

Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi Başhekimi Dr. Kutsi Öncü Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) özel hastanelerin ve vakıf hastanelerinin 2009 yılı performansını değerlendirmesi doğrultusunda yapılan derecelendirmede B Sınıfına girdiklerini belirtti.

Özel hastaneler ile vakıf üniversitesi hastanelerinin puanlandırılması hakkında yönerge ile hastaneler sağlık hizmetleri, fiyatlandırma, hizmet kalite standardı, hasta hakları, hasta ve çalışan güvenliği, çalışan hakları ve hukuki sorumlulukları, toplam yoğun bakım yatak sayısı, yatak başına düşen kapalı alan, ameliyathane oda sayısı, yatak başına düşen hemşire sayısı ve benzeri özelliklerine göre puanlandırıldığının altını çizen Dr. Kutsi Öncü kendilerinin gösterdikleri başarıdan ötürü kıvançlı olduklarını söyledi.
Özel Nakiboğlu Bilgi Hastanesi Başhekimi Dr. Kutsi Konya’nın son dönemde özel hastaneler açısından çok ciddi gelişmelere tanık olduğunu ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti “Sosyal Güvenlik Kurumu’nun yaptığı sınıflandırmada 0-200 puan arası hastaneler E sınıfı, 201 – 400 puan arası hastaneler D sınıfı, 401-600 puan arası hastaneler C sınıfı, 601-800 puan arası hastaneler B sınıfı, 801-1000 puan arası hastaneler A sınıfı sayıldı. Buna göre Konya’mızda derecelendirmede D ve E sınıfına giren hiç hastane olmaması şehrimizdeki özel hastanecilik hizmetleri açısından çok önemlidir. Bu hizmet yarışından kazanan haklımız olacaktır.”
Hastanelerin derecelendirmesinin ardından alınan farklarda artış olacağına dair tereddütleri bulunan vatandaşlarımıza müjdeli haberi veren Dr. Kutsi Öncü bu güne kadar alınan farklarda bir artış olmayacağını açıkladı.
Hastanelerin derecelendirmesinin ardından alınan farklarda artış olacağına dair tereddütleri bulunan vatandaşlarımıza müjdeli haberi veren Dr. Kutsi Öncü bu güne kadar alınan farklarda bir artış olmayacağını açıkladı ve “hizmet kalite standartlarımızı daha da iyi noktaya taşıyarak bizi tercih eden hastalarımızın memnuniyeti arttırmak için çalışacağız” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri