Nadda 230 ürün ile hizmet veriyor

Nadda Cafe ve Bistro sabah kahvaltısından, dünya mutfağına ve nargileden tatlı çeşitlerine 230 ürün ile müşterilerine hizmet veriyor

Nadda Cafe ve Bistro sabah kahvaltısından, dünya mutfağına ve nargileden tatlı çeşitlerine 230 ürün ile müşterilerine hizmet veriyor. Nadda ürün çeşidinin yanında birçok imkânı müşterilerine sunuyor. Nadda Cafe ve Bistro basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu. Çok sayıda basın mensubunun katılım sağladığı tanışma programında, işletme sahipleri Mehmet Ali Uslu ve Mehmet Emin Uslu kardeşler hizmet kalitelerinden ve sektörün ihtiyaçlarından bahsetti.

Nadda´yı 5 ay önce açtıklarını dile getiren Mehmet Ali Uslu emlak sektöründe de faaileyet gösterdiklerini kardeşi Mehmet Emin Uslu´nun tavsiyesiyle bu işe atıldıklarını söyledi. Konya da hizmet veren diğer işletmelerden farklı olmak adına yaptıkları çalışmaları dile getiren Uslu, Konya´da ailelerin gidebileceği ve huzur içinde zaman geçirebileceği ortam sayılı. Birçok mekân gençlere hitap ediyor. Biz ise bilhassa bayanların rahat edebileceği nezih bir ortam sağlamayı amaçladık” diye konuştu.

Uslu, “Nadda kelime itibariyle de cömert, ince ve ses getiren anlamlarını taşıyor. İnşallah hizmetimizi Konyalı takdir eder” dedi. Nadda'nın geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunduğunun altını çizen Uslu, "Nadda´da ürün yelpazesi ise oldukça geniş. Sabah kahvaltısından, dünya mutfağına ve nargileden tatlı çeşitlerine 230 ürün ile müşterilerine hizmet veriyor. Nadda ürün çeşidinin yanında birçok imkanı müşterilerine sunuyor. Toplantı salonu, mescit, botanik bahçe ve vıp odaları bu imkanların başında" ifadelerini kullandı. Kimseyi rakip olarak görmediklerini dile getiren Mehmet Emin Uslu da,”Yakın bir tarihte Meram´da da Nadda´nın bir şubesini açacağız” dedi. Birçok ilden şube teklifi aldıklarını da dile getiren Uslu, “Bizim için önemli olan kalite ve memnuniyet. Bizim standartlarımıza uyduğu sürece daha da kaliteli işler ortaya koyacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

MUHAMMET GÜMÜŞ merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri