Mutki’de ‘‘kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun’’ Kampanyası

Bitlis’in Mutki Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘‘Genç Gönüllüler Projesi” kapsamında ‘Kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun’ kampanyası başlatıldı.İlçedeki gençlere yönelik kitap...

Bitlis’in Mutki Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘‘Genç Gönüllüler Projesi” kapsamında ‘Kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun’ kampanyası başlatıldı.

İlçedeki gençlere yönelik kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, köy okullarındaki kütüphanelerin öğrenciler tarafından etkin kullanımını sağlamak, kullanılmış veya kullanılmayan kitapların toplanması ve toplanan kitapların okullara verilmesi amacıyla kitap toplama kampanyası başlatıldığı bildirildi. Mutki Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, “Okunan ve kullanılmayan kitaplardan öykü, roman, şiir, dergi gibi başkalarının da faydalanabilmesi amacıyla ’Kitaplar Raflarda Değil Ellerde Olsun’ kampanyamız için bağışlanan kitapları proje koordinasyon merkezimizde ve halk eğitimi merkezimizde topluyoruz. Sizde hem kitap toplama aşamasında hem de toplanan kitapların ihtiyacı olan okullara dağıtılmasında görev alarak bu gönüllü hareketin bir parçası olabilirsiniz. Kitaplarınızı bağışlamak veya toplanan kitapların dağıtımında gönüllü olarak görev almak istiyorsanız proje birimimizle iletişime geçebilirsiniz” denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri