Musul’dan İzmir Gelinlik Fuarı’na Büyük İlgi

İZFAŞ tarafından 22-25 Ocak 2014 arasında düzenlenen IF WEDDING FASHION İZMİR-8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından gelen ziyaretçilerin de beğenisini kazandı.

İZFAŞ tarafından 22-25 Ocak 2014 arasında düzenlenen IF WEDDING FASHION İZMİR-8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından gelen ziyaretçilerin de beğenisini kazandı. İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs’ü ziyaret eden Musul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Yousif Gaddawi ve Irak Neyneva Ticaret Odası Başkanı Khalook A.Kasem, burada olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Fuarı ziyaret eden yaklaşık 50 kişilik Irak heyeti, Türk işadamlarıyla potansiyel işbirlikleri konusunda fikir alışverişinde bulundu. İki ülke arasında fuarlara yönelik işbirliğini arttırmak ve güç birliği yapmak için İZFAŞ yetkilileriyle biraraya gelen heyet, fuarı ve fuardaki ürün kalitesini çok beğendiklerini aktardı. Heyet ayrıca Türkiye’nin kaliteli mallarının ülkelerinde satılmasından büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Düzenledikleri fuarlarda her zaman Irak’ın ihtiyaçlarına cevap verecek ürünleri bulabileceklerini söyleyen Genel Müdür Örs ise Gelinlik Fuarı’nın dışında Marble, Maden, Plastik, Ayakkabı ve Turizm fuarlarında da Musul ve Neyneva’yı hem katılımcı hem de ziyaretçi olarak görmek istediklerini dile getirdi. Misafirleri ve proje sorumlularıyla birlikte fuarı gezen ve katılımcılarla görüşen Örs, “Bu büyük buluşmaya, kentimiz, bölgemiz ve ülkemiz için önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan, IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarı’nı sekizinci kez başarıyla düzenlemekten büyük övünç duyuyoruz. Gaziemir Yeni Fuar Alanı ile sektörün her yıl ocak sonunda İzmir’de buluştuğu önemli bir platform olan IF WEDDING FASHION İZMİR Fuarı’nda, kendi kategorisinde dünya liderliğini hedefliyoruz.” diye konuştu. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri