Müşteri Memnuniyeti Tam Altın Kazandırdı

Antalya’nın Finike-Elmalı karayolunda hizmet veren 30 Opet akaryakıt istasyonu arasında yapılan değerlendirmede 'müşteri memnuniyeti, temiz tuvalet, kalite, güven, güler yüzlü hizmet ve satış performansı' ile öne çıkan Gülez Petrol birinci olarak tam alt.

Antalya’nın Finike-Elmalı karayolunda hizmet veren 30 Opet akaryakıt istasyonu arasında yapılan değerlendirmede 'müşteri memnuniyeti, temiz tuvalet, kalite, güven, güler yüzlü hizmet ve satış performansı' ile öne çıkan Gülez Petrol birinci olarak tam altınla ödüllendirildi.

Opet Antalya Saha Müdürü Gürhan Barış, akaryakıt istasyonunu ziyaret ederek işletme sahibi Caner Gülez’i tebrik etti. Başarılarından ötürü Gülez Petrol istasyon Müdürü Mehmet Gülez’e tam altın ve çalışanlarına ise yarım altın verdi.

Türkiye'nin bir numaralı akaryakıt dağıtım şirketi olduğunu söyleyen Gürhan Barış, "Müşteri memnuniyeti endeksine göre şirketin sektörünün en büyük ikinci firması olması ve marka değeri olarak da bir numaralı firma olmasının temelinde hizmet kalitesinin ön planda tutulmasının yer aldığını kaydeden Barış, "Hizmet kalitesini sağlamak için bayilerimizi çok dikkatli seçiyoruz." dedi.

Batı Antalya’da birinci oldukları için mutlu olduklarını aktaran Caner Gülez ise "Firma olarak hizmet kalitelerini her yıl yükseltmeye çalıştıklarını, bu ödül çalışmalarımızın ne kadar doğru olduğunun göstergesidir. Ödülün alınmasında verdiğimiz hizmeti değerlendirerek memnuniyetlerini bildiren başta müşterilerimiz olmak üzere, emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri