Mustafa Sarıgül, Trakya’da Moral Buldu

Şişli Belediye Başkanı, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, miting için geldiği Trakya’da moral buldu.

Şişli Belediye Başkanı, Türkiye Değişim Hareketi (TDH) lideri Mustafa Sarıgül, miting için geldiği Trakya’da moral buldu. Keşan’a büyük bir konvoy eşliğinde giren Sarıgül’ü coşkulu bir kalabalık karşıladı.

Mustafa Sarıgül, Edirne’nin Keşan ilçesi ve Yenimuhacir beldesinde vatandaşlara seslendi.
İlk olarak Keşan'da konuşan Sarıgül, barış için, özgürlük için, bireyin mutluluğu için, üretimi artırmak için, emeği en üst noktaya taşımak için yıllardan beri gecesini gündüzüne kattıklarını belirtti. Sarıgül, sözlerine şöyle devam etti: "Çare hiçbir zaman ben değilim. Çare önce Allah’ın sonra da yurttaşların. Yol boyu gelirken gördüm. Gençler bir çok noktaya 'Çare Sarıgül' yazmışlar. Düşündüm, taşındım. 'Çare Sarıgül' yazarken her noktada kesinlikle beni yazmadı gençler. O gençler, kendi geleceklerini yazdı. O gençler, ulusal birliği yazdı.O gençler, inançlara saygılı laikliği yazdı. O gençler, Cumhuriyetin değerlerini yeniden güçlendirmeyi yazdı."

Daha sonra Yenimuhacir beldesine geçen Sarıgül, burada da, "Büyük bir mücadeleye başladıklarını ve 'armudun sapı üzümüm çöpü' demeyin her zaman 'biz' deyin ve omuz omuza olun..." dedi.

Ayçiçeğine konusuna da değinen Sarıgül, sadece sıvı yağ için yabancılara 6 milyar dolar ödendiğini belirtti. Mustafa Sarıgül, "Bu parayı kendi köylümüze ödemekten kaçıyoruz. Sulu tarım, ırmaklarımız, derelerimiz kirleniyor. Ergene Havası için yıllarca proje yapmak için uğraşıyoruz. Projelere milyon dolarlar harcıyoruz. Bir türlü uygulamaya koymuyoruz." şeklinde konuştu.

Sarıgül'ün konuşması sırasında, yakındaki düğün salonunda evlenme törenleri olan Asiye Mertoğlu ile Kemal Güngör’ü otobüsün üstüne Çağıran Sarıgül, geline bilezik taktıktan sonra gelin ve damada seslenerek, "Bir gün düşerse dara, Sarıgül’ü ara.” dedi.

Vatandaşlara yarı finale çıkmanın zamanının gelip gelmediğini soran Sarıgül’e vatandaşlar "Geldi, geldi" şeklinde cevap verdi


CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri