Mustafa Özkafa Ereğli halkı ile buluştu

Saadet Partisi (SP), milletvekili adaylarından Konya Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Özkafa ve H.Hüseyin Uyar seçim çalışmalarını Ereğlide sürdürdü.
İlk olarak Ereğli teşkilatı tarafından hazırlanan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın resim sergisini açan Mustafa Özkafa ve H.Hüseyin Uyar, sergi gezisinden sonra halka hitap etmek üzere miting alanına geçti. Mitingde ilk sözü alan H. Hüseyin Uyar, hakkın üstün olması için çalışan şuurlu kadrolara destek verilmesi gerektiğini söyledi. AKP Hükümeti’nin dış politikada yapmış olduğu yanlışlara değinen Uyar, Ortadoğu’da işgallerin, zulümlerin ve katliamların devam ettiğini vurguladı.
Uyar’ın ardından yaptığı konuşmada oy kullanmanın önemini anlatan Mustafa Özkafa, “Oy vermek sorumluluktur, verilen oy neticesinde gerçekleşen her olaydan sorumlu olursunuz. Bu sebepten bu önemli seçimde oyları verirken düşünerek ülkede olanları değerlendirerek oy verin” dedi. Özkafa şöyle konuştu: “Hiçbir partinin ‘Yeniden Büyük Türkiye, Yaşanabilir Bir Türkiye ve Yeni Bir Dünya’ kurmak gibi amacı yoktur. Ve bu sebepten dolayı diğer partiler ülkeye huzur ve refah getiremeyecektir. Ülkenin refah, huzur, milli ve manevi değerleri noktasında hükümetin icraatlarını yeterli görmüyoruz. Biz kendimizi küçük göremeyiz biz Türkiye’yiz. Biz 600 yıl dünyaya hükmetmiş ecdadın torunlarıyız. Bu sebeple yeniden ağır sanayi hamleleriyle, milli ve manevi kalkınma politikaları ile yeniden büyük Türkiye’yi kurmak zorundayız. Bunun için 12 Haziran seçimlerinde bu durumu istediğimizi oylarımızla ispat ederek güvenilir ve halka hizmet hakka hizmet düsturu ile çalışan kadroları yani Milli Görüş kadrolarını işbaşına getirmeli inanç ve ideallerimizi gerçekleştirmeliyiz.” 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri