Mustafa Çevik ilçe ziyaretlerine başladı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çevik, AK Parti Konya Milletvekili Hasan Angı ve İl Teşkilatının yönetim kurulu üyeleri, yaklaşık 2 hafta önce, Ankara yolunda trafik kazası geçiren Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüşü evinde ziyaret etti.

Ziyarette kazadan dolayı üzüntülerini dile getiren Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çevik, “İnsan sağlığı her şeyden önce gelir. Biz ülkemize, milletimize, vatandaşlarımıza hizmet aşkıyla görevimizi icra etmeye çalışıyoruz. Başkanımız da talihsiz bir kaza geçirdi. İnanıyorum ki en kısa sürede toparlanıp görevinin başına dönecektir. Partim ve şahsım adına acil şifalar diliyorum” dedi.

AK Parti Milletvekili Hasan Angı ise “Hayatımızın bazı dönemlerinde bu tür talihsiz olaylar başımıza gelebiliyor ancak önemli olan moralimizi bozmadan hızlı bir şekilde toparlanıp sağlıklı bir şekilde yeniden görevimizin başına geçebilecek azme sahip olmaktır. Başkanımızda da ben bu azmi gördüm. Kendisi Hüyük adına başarılı işlere imza atıyor” dedi.
Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hüyük Belediye Başkanı Nusret Akgümüş, “Hastalık zamanlarımda sizleri yanımda görmek beni gerçekten mutlu etti. Başkanıma yeni görevinde hayırlı olsun demek istiyorum. İnanıyorum ki partimiz adına hayırlı işlere imza atacaktır. Milletvekilimiz de bizi bu zor günümüzde yalnız bırakmadı. Böyle bir partiye hizmet vermekten gurur duyuyorum. Ziyaretinizden ötürü hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Çevik ve Angı, ziyaretin ardından, her yıl geleneksel olarak kutlanan ve bu yıl 6.’sı düzenlenen Beyşehir Göl Festivali etkinliklerine katıldı. Beyşehir Anıt Meydanı’nda yapılan açılışın ardından mehter takımı gösterileri eşliğinde Anıt alanından festivalin gerçekleştirileceği alana kadar festival yürüyüşüne katılan Çevik, Angı ve İl Teşkilatının yönetim kurulu üyeleri, festival meşalesinin yakılmasının ardından stantların açılış programına katıldı.
 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri