Mustafa Çayır yabancılardan dert yandı

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi temsilcimiz Ereğli Belediyespor’un ligdeki ilk maçında Ankaragücü’ne evinde yenilmenin yankıları sürerken, yeşil-beyazlı takımın deneyimli başantrenörü Mustafa Çayır, “Bunlar önemli değil, önemli olan lig
Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nin ilk haftasında evinde oynadığı maçta Ankaragücü’ne 3-1 yenilerek sezona mağlubiyetle başlayan Ereğli Belediyespor’da, bu maçın yankıları sürüyor. Yabancı oyuncular olmadan buraya kadar diyen yeşil-beyazlı takımın deneyimli baş antrenörü Mustafa Çayır, “Rakiplerimiz kuvvetli yabancı oyuncularla oynarken, bizde sadece Toni’nin olması büyük dezavantaj. Ankaragücü karşısında oyuncularım ellerinden geleni yaptı ama, sonuçta yenileceğimiz ortada. Taylandlı oyuncularımız gelinceye kadar bu böyle sürecek. Galip gelmemiz bile çok büyük başarı sayılmalı. Bir tek Toni ile bu iş yürümez. Yine de tüm olumsuzluklara karşı, ilk altı hafta toplayabildiğimiz kadar puan toplamak istiyoruz. Benim isteğim, taraftarlarımız ve basın yanımızda olsun. Desteklesinler, bu destekle birlikte lig sonunda istediğimiz yerde olacağımıza eminim. İller Bankası gibi güçlü bir takım ile hafta sonu önemli bir maça çıkacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.
28 Kasım Pazar günü saat 18.30’da Ankara Başkent Spor Salonunda İller Bankası ile karşı karşıya gelecek olan Ereğli Belediyespor’da eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri