Mustafa Alper Avcı gençlerden umutlu

Mustafa Alper Avcı: Oyuncu grubumuz oyunu sahipleniyor. Bu durum ligin ikinci yarısı için bize pozitif enerji veriyor. İnanıyorum ki ligin ikinci yarısında bu oyucu grubu kendisinden çokça söz ettirecek

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren Konya Anadolu Selçukspor, 15 hafta maçında deplasmanda Darıca Gençlerbirliği ile karşılaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçta yeşil-beyazlı temsilcimiz, 3 puana 90. dakikada Samet Bulut’un attığı golle uzandı. Yavru Kartal, bu sonuçla üst üste 2. deplasman maçını da kazanırken, son 3 maçta 7. puanı alarak çıkışını sürdürdü.Puanını 16’ya çıkaran ve alt sıralardan biraz daha uzaklaşan Anadolu Selçukspor, önümüzdeki hafta sahasında Tokatspor ile karşılaşacak.

“ZEMİN ÇOK KÖTÜYDÜ”

Konya Anadolu Selçukspor Teknik Direktörü Alper Avcı, Darıca Gençlerbirliği karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi.Teknik direktör Alper Avcı yaptığı açıklamada, “Öncelikle futbol adına çok kötü bir zeminde oynandık. Bu bizi çok etkiledi. O yüzden oyunun ilk bölümünde istediğimiz pas trafiğini yakalayamadık ve tam anlamıyla istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. Taktiksek anlamında baktığımızda ilk yarı için özellikle oyunun savunma yönünü yapmaya çalıştık. Topa çok fazla sahip olamadık. Özellikle ikinci bölgede pas yapamadık ve top bizde kalmadı. 

İlk yarı için olumlu görünen taraf doğru savunma hamleleri yapmamızdı. İkinci yarıda orta sahada topun bizde kalması, pas sayımızın artması ve ön taraftaki hareketlilik sayesinde pozisyonlar bulduk. Oyunun son 30 dakikasında ikinci bölgeden üçüncü bölgeye hızlı geçip pas sayısını artırarak öne geçme fırsatları bulduk. Elbette son dakikada da olsa hak ettiğimiz oyunun karşılığı olan golü bulduk. Bu gol ve galibiyet moral oldu.  Geldiğimiz günden bu yana belli bir mesafe kat ettik. Daha yapacağımız çok şey var. Ama en önemlisi oyuncu grubumuzun oyunu sahiplenmesi, hedefe inanması. Bu durum ligin ikinci yarısı için bize pozitif enerji veriyor. İnanıyorum ki ligin ikinci yarısında bu oyucu grubu kendisinden çokça söz ettirecek. Ve hedefimiz olan Atiker Konyaspor takımına sezon sonunda yine oyuncu vereceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri