Musa Kartal: İnin Sırça Köklerinizden Vatandaş Hizmet Bekliyor 

Siyasi Partilerin Konya’daki il başkan yardımcıları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Musa Kartal

İnin Sırça Köklerinizden Vatandaş Hizmet Bekliyor 

Ülke gündemini belirlemek   siyasette gücü elinde bulundurmak ile eşdeğerde olduğunu göstermektedir. Özellikle son aylarda ülke gündemini belirleme konusunda en iyi performansı gösteren  partimiz toplum nezdinde müthiş bir ivme kazanmıştır. Bunu fark eden  ve iktidarının  sonunun geldiğini anlayan Adalet ve kalkınma Partisi siyasi argümanlarını, tehdit ve şiddet eğilimden  yana kullanmaya başlamıştır

Partimizin Rize'de yapmış olduğu milletle buluşma esnafla dertleşme programımızda  da son örneğini göstermişlerdir. Genel başkanımız partililerimize  yapılan organize saldırılar ve  ardından da en talihsiz olarak sayın cumhurbaşkanının yapmış olduğu tehditler açıklamalar iyi niyetli vatandaşlarımız tarafından  esefle karşılanmıştır ancak bir yandan da bazı kötü niyetli çevrelere  maalesef  cesaret vermiştir. 

İYİ Parti'nin tek derdi ülkemizin ve  vatandaşımızın derdine derman olmaktır. Ekonomik, sosyal  projelerini  ve önerilerini topluma  aktarmayı bir görev addederek emin adımlarla iktidar yoluna devam etmektir.

Aynı zamanda partimiz İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi siyaset ile buluşturarak Türk milletinin kabul edebileceği bu sistemi tartışmaya açmıştır. Parlamenter sistem önerisi milletimizle buluşturulmuş ve kuvvetler ayrılığının öncelenmesi hedeflenmiştir.  

Genel başkanımızın önerisi ile kurulması istenen Memleket Masasında ülkenin her sorununun konuşulması hedeflenmiş, kuvvetler ayrılığına net bir biçimde sadık kalınarak ülkemize adaletin gelmesi ve hukukun üstünlüğünün test edilmesi amaçlanmıştır.  

Özellikle son  aylarda yapılan anketlerde  partimizin oy oranlarının ciddi bir biçimde artttığını gören Adalet ve kalkınma Partisi hırçın bir siyaset anlayışını benimsemiş  partimizin oy oranının artışının vermiş olduğu rahatsızlıktan olduğu görülen bir biçimde partililerimize ve partimize karşı agresif bir tutum içerisine girmiştir. 

İYİ Parti olarak diyoruz ki biz vatandaşımızın derdini dinlemek için ülkemizin ve şehrimizin her tarafına gitmeye vatandaşımızla buluşmaya kararlıyız. Eğer arzu ederseniz vatandaşla bir araya gelmeye sizi de davet ediyoruz. Eğer korkmuyorsanız bir ile bir ilçeye bir köye gidin, inin sırça köşklerinizden vatandaş sizden hizmet bekliyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri