Musa Kartal: Edep Ya Hu! 

Siyasi Partilerin Konya’daki İl Başkan Yardımcıları; siyasi görüşlerini, fikirlerini, şehrin sorunlarını ve çözüm önerilerini Merhaba Gazetesi “Siyasetin Nabzı” sayfaları için kaleme aldı.

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Musa Kartal 

Edep Ya Hu! 

İdraki ile mesrur olduğumuz mübarek Ramazan'ı Şerif'in ülkemize, Türk milletine ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum.

Son günlerde ülke gündemimizi yoğunlukla meşgul eden 128 milyar doların akıbeti ile ilgili olarak Bu sorudan rahatsız olan iktidarı anlayabiliyoruz. Ancak iktidar partisinin yetkililerinin farklı açıklamaları ve  bu mesele sebebiyle panikleyen Sayın Erdoğan ve ekibi gündemi değiştirmek için farklı yollara başvuruyorlar.

İktidar partisi için gündem değiştirme işi alışkanlık haline gelmiş olsa gerek ki yerelde de aynı durum mevcuttur. Büyükşehir Belediyesi, Lokantacılar Odası ve Konya valiliği üçgenindeki belirsizliği gündeme taşıyıp, belediyeye bu paranın Lokantacılar Odasının Başkanı'nın beyanına göre esnafa ulaşmadığı konusunu soran ve gündeme getiren partimize belediye başkanının kaçamaklı cevap vermesi ve üslup açısından sıkıntılı açıklama yapması Konya kamuoyu tarafından esefle karşılanmıştır.

Valiliğimizin bahsi geçen para ile ilgili olarak "aktarmadık" dememiş olması kafalarda birtakım şüphelerin oluşmasına sebebiyet vermiştir. Konunun açıklığa kavuşması talebimize, "hiç kimse bize hesap soramaz" edasıyla cevap veren Konya Büyükşehir Belediye başkanı şunu bilmelidir ki belediyeler şeffaf ve hesap verebilir olmalıdır. Bu, kamu vicdanının rahatlaması açısından son derece önemlidir bizler İYİ Parti olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada vatandaşımızın esnafımızın sesi olmaya devam edeceğiz. 

Bahsi geçen meselelerle ilgili şehrimizde yayın yapan bir internet gazetesinin "MALA ANLATIR GİBİ ANLATTI" şeklinde ağır ve üslubu sıkıntılı açıklamaları da dikkatinizden kaçmamıştır ve bizler bu başlıkları atanlara EDEP YA HU  diyoruz. 

Son olarak 24 Nisan itibariyle ABD başkanı tarafından 1915 olaylarıyla ilgili Ermeni söylemlerini destekleyen açıklamalar tarafımızca esefle karşılanmıştır. Türk Milleti'nin tarihinde soykırım yoktur, aman dileyene kılıç kaldırmak yoktur. Zalime Yavuz mazluma Yunus olmak vardır Bu nedenle kendi kirli tarihlerini hesabını vermeden milletimizi itham etmeye  kalkanları milletimizin binlerce yıllık köklü tarihini incelemeye ve idrak etmeye davet ediyorum.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri