Murzioğlu; Bayramda Paylaşmanın Güzelliğini Yaşayalım

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, bayramın küskünlük ve kırgınlıkları sona erdirmesi çağrısında bulundu. Murzioğlu, "Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Salih Zeki Murzioğlu, bayramın küskünlük ve kırgınlıkları sona erdirmesi çağrısında bulundu. Murzioğlu, "Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Çünkü bayramlar bunun için vardır.” dedi.

Salih Zeki Murzioğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında bayramların, kardeşlik, birlik, beraberlik ve dostluk duygularının en üst seviyede yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Başkan Murzioğlu, “Bir kez daha mübarek Kurban Bayramı'nı idrak etmenin sevincini, mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlaşmak barışmaktır, bayramlaşmak kucaklaşmaktır, bayramlaşmak yardımlaşmaktır. Bayramlar, sevginin, şefkatin, vefanın, merhametin, dayanışmanın doruk noktaya ulaştığı günlerdir. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Çünkü bayramlar bunun için vardır.” dedi.

BAYRAMIN TÜM İNSANLIĞA HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ DİLEDİ

Ülkemizin zorluklarının birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek dayanışma içerisinde aşılabileceğini ifade eden Başkan Murzioğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Millet olarak hep bir arada müreffeh ve huzurlu geleceğe, güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz. Hepimiz birbirimizi sevgi ile kucaklayarak, ülkemizin uygarlık yolunda mutlaka ulaşacağı parlak ve mutlu geleceğe güvenle bakmalıyız. Ayrıca, bayram vesilesi ile mübarek topraklarda Hac farizasını yerine getiren kardeşlerimin, Allah, ibadetlerini kabul etsin; Kabe'de, Arafat'ta, Müzdelife'de yaptıkları duaları makbul eylesin. Ayrıca, bu vesile ile dünyanın her yerinde, acı çeken, zulme uğrayan kardeşlerimizin de bir an önce huzur, güven ve istikrar ortamına kavuşmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı’nın, ülkemizi aydınlık geleceğe ulaştırmayı şiar edinmiş, büyük milletimize, İslam âlemine, barışa ve dayanışmaya her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.” CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri