Muratpaşa'da Güreş Eğitim Merkezi Açılıyor

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ata sporu güreş için özel eğitim merkezi inşa ediyor. 360 metrekarelik alanda inşa edilen spor merkeziyle güreş sporunun geliştirilmesi, güreşçi yetiştirilmesi ve bu sporla ilgili bilimsel gelişmelerin takip edilmesi...

Antalya Muratpaşa Belediyesi, ata sporu güreş için özel eğitim merkezi inşa ediyor. 360 metrekarelik alanda inşa edilen spor merkeziyle güreş sporunun geliştirilmesi, güreşçi yetiştirilmesi ve bu sporla ilgili bilimsel gelişmelerin takip edilmesi amaçlanıyor.

Kızıltoprak Mahallesi Oyak Spor Tesisleri içerisindeki tesisin temel atma törenine katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Avukat Ümit Uysal merkezin en kısa sürede hizmete açılacağını söyledi. Spor ve sanata desteğin süreceğin belirten Uysal, "Muratpaşamız sanat ve spor şehri olsun istiyoruz. Merkezimiz; bölgemizde çok sevilen güreş sporuna bilimsel destek verecek. Fen İşleri Müdürlüğümüz yoğun bir şekilde çalışıyor. Birkaç ay içerisinde hizmete açabiliriz." diye konuştu.

Sporda başarının tabana yayılması ve bilimsel gelişimin takip edilip uygulanması ile doğru orantılı olduğuna dikkat çeken Uysal şöyle devam etti: "Burada yüzlerce çocuğumuza güreş eğitimi vermeyi hedefliyoruz. Güreş eğitim merkezimiz, belediyemiz ekip-ekipmanı ve özkaynakları ile yapılıyor. İnsanlarımızın spor yapabilmeleri için yüzme havuzlarımız, spor salonlarımız gelecek."

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri