Muratpaşa'da Engelliler İçin Sosyal Alarm Hizmeti Kuruluyor

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde engelliler için sosyal alarm sistemi kuruluyor. Ocak ayından itibaren 7 gün 24 saat çalışacak sistemle engellilerin hayatının kolaylaştırılması amaçlanıyor. Türkiye Sakatlar Derneği’ni ziyaret eden Muratpaşa...

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde engelliler için sosyal alarm sistemi kuruluyor. Ocak ayından itibaren 7 gün 24 saat çalışacak sistemle engellilerin hayatının kolaylaştırılması amaçlanıyor.

Türkiye Sakatlar Derneği’ni ziyaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, engellilerle ilgili çalışmalara ilişkin dernek üyelerine bilgi verdi. Engellilere yönelik çalışmaları önemsediklerini belirten Uysal, “Kitlesel olarak engellileri bir bütün olarak ele alıyor çalışmalarımızı ona göre planlıyoruz. Muratpaşamız’daki tüm kaldırımlarımızı onların kullanımına uygun hale getiriyoruz. Yine Ocak ayından itibaren tam gün hizmet verecek 7/24 sosyal alarm hizmetimiz ile engellilerimizin günlük hayatlarını kolaylaştırmak için çalışacağız.” diye konuştu.

Kaldırımlarda yapılan düzenlemelerin kendileri için önemli olduğunu belirten değinen Türkiye Sakatlar Derneği Antalya Şube Başkanı Mehmet Karavural da, "Yine 7-24 sosyal alarm hizmeti de bizim hayatımızı kolaylaştıracak önemli bir adım." dedi. Ziyarette Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Nuran Yılmaz, Mutlugül Tarım ve Cem Kotan’da yer aldı.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri