Murat Bölükbaşı: Zor bir grupta mücadele edeceğiz

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bulunan ve Şekerspor’un rakibi olan Sakaryaspor’un teknik direktörü Murat Bölükbaş Kırmızı Grubu zor bulduğunu söyledi.
Bölükbaş ayrıca fikstürü değerlendirdi. Sakaryaspor'un teknik direktörü Murat Bölükbaşı, fikstür çekilişini değerlendirirken, ''Zor bir grupta mücadele edeceğiz'' dedi. Bölükbaşı, yaptığı açıklamada, bulundukları gruptaki bütün takımların birbirlerini yenebilecek güçte olduklarını kaydetti.

Gruptaki birçok takımın şampiyonluk için mücadele edeceğine inandığını ifade eden Bölükbaşı, ''Zor bir grupta mücadele edeceğiz. Bütün takımlar birbirlerini yenebilecek güçte, birçoğu hedefe oynuyor, öyle düşünüyorum. Bizim için kolay rakip yok. Bizim için maç sıralamasında hiçbir şey fark etmiyor'' dedi.

Hazırlıkları yoğun çalışma temposuyla sürdürdüklerini belirten Bölükbaşı, çalışmaların semeresini hazırlık maçlarında ve ligde göreceklerine inandığını kaydetti.

İkinci kamp dönemine 3 Ağustos'ta Kızılcahamam'da baylaşacaklarını hatırlatan Bölükbaşı, ''Orada hazırlık maçları ve ikinci kamp dönemindeki anatomik performans idmanlarıyla hazırlıklarımızı tamamlayıp lige girmek istiyoruz. Kamp 20 Ağustos'ta sona erecek. 17 günlük kamp periyotumuz var. 5 hazırlık maçı yapıp, 6. maçımızı da Göztepe ile hazırlık maçı oynayıp lige gireceğiz. Kendi takımım olmak üzere, bütün takımlara sağlıklı ve huzurlu bir sezon diliyorum'' şeklinde konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri