Multinet'ten işletmelere büyük kolaylık

Multinet Up, işletmelere bütün ihtiyaçlarını tek bir sistem üzerinden karşılayabilme ve kontrol edebilme imkanı sağlıyor.

Multinet Up Stratejik Pazarlama Direktörü İzzet Özveren ve Gazeteci-Yazar Günseli Özen Ocakoğlu ile Marketing Türkiye Dergisi çalışanları, Dedeman Otel'de basın mensuplarıyla biraraya geldi. Toplantıda sunum yapan ve Multinet Kurumsal Hizmetler A.Ş. hakkında katılımcıları bilgilendiren Stratejik Pazarlama Direktörü İzzet Özveren, "Multinet, şirketler ve kamu yönetimi için ödeme sistemleri ve akıllı hizmet çözümleri sunan Türkiye'nin lider kuruluşudur. Yarattığı yenilikçi finansal teknolojiler ile kurum ve kuruluşlara, çalışanlarına ve bireylere 'değer yaratan' çözümler tasarlar ve sunar. Çözümleri arasında kurumsal yemek ve akaryakıt ödemeleri, hediye kartları, sadakat ve ortak tedarik sistemleri, seyahat ve konaklama çözümleri, uzun dönemli araç kiralama ve çevrimiçi ödeme hizmetleri bulunmaktadır. Multinet Up’ın, ülkemizde sayısı 21 bine yaklaşan kurumsal müşterisi, 870 binden fazla kart kullanıcısı ve kafe, restoran, büfe, otel ve mağazalar ile akaryakıt istasyonlarından oluşan 35 bine yakın üye işyeri bulunmaktadır. Multinet Up, sunduğu hizmetleri Türkiye genelinde 81 il ve bunların ilçelerindeki üye işyerine kurduğu pos ağı ile sağlıyor. Bünyesindeki 3 şirket ile toplamda 14 farklı ürünü yaygın servis ağı ile paydaşlarına fayda sağlamak için sunmaktadır" dedi.

SEKTÖRDE LİDERLİĞİNİ PEKİŞTİRİYOR

"Tüm ürün ve hizmetlerinde inovasyona odaklanan Multinet Up müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıran ve işleri için değer yaratan çözümleriyle dikkat çekiyor" diyen Özveren, şunları söyledi: "Dünyada ve Türkiye'de, 'Akıllı Hizmet Çözümleri'ni kurumsal harcamalar ve maaş dışı ödemeler alanında kullanan ilk şirket olan Multinet Up zengin ürün ve hizmet yelpazesi ile sektördeki liderliğini pekiştiriyor. Multinet Up, Akıllı Hizmet Çözümleri ile şirketlerin öğle yemeği, akaryakıt, konaklama, ayni yardım, kapı geçiş kontrolü ve mesai takibi gibi tüm kurumsal ihtiyaçlarını tek bir kart ile yönetmelerine olanak veriyor. Kurumsal harcamalar için ödeme, denetleme, güvenlik ve muhasebeleştirme kolaylığı sağlıyor."

DENETİM DAHA KOLAY OLUYOR

Özveren, Multinet Up’ın en çok tercih edilen ürün ve hizmetlerini ise şu şekilde sıraladı: "Restonet ile firmalar çalışanlarına sağladığı yemek ödeneklerini Multinet kartları üzerinden, Multinet’in sunduğu değer yaratan çözümler, avantajlar ve kullanım kolaylıklarıyla kullandırabiliyor, denetleyebiliyor ve muhasebeleştirebiliyor. Petronet, firmaların araç ve diğer yakıt harcamalarını yaygın yakıt istasyonları ağı ve akıllı hizmet çözümlerinin sağladığı kullanım ve kontrol kolaylıklarıyla gerçekleştirmelerini ve tüm süreci yönetmelerine olanak veriyor. Otelnet firmaların iş için seyahat eden personellerinin seyahat ve konaklama harcamalarını yönetmelerine yardımcı oluyor. Giftcard çalışan ödüllendirme ve yardımlarını ve ekip teşviklerini; vergi avantajlarından da faydalanarak yerine getirmeye yarayan, Türkiye’nin ilk hediye kart sistemidir. Multicar firmaların filo ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulan uzun dönemli araç ve filo kiralama hizmetidir."

KERİM ATICI merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri